fbpx

Cinci produse naturiste sub 25 lei pentru controlul zahărului în sânge

Cuprins Articol
  Add a header to begin generating the table of contents

  1. Fitodiab, Hofigal, 60 comprimate - 8.40 lei

  Fitodiab de la Hofigal este un supliment pentru afecțiunile dibetice la un preț excelent. În topul nostru este cel mai ieftin supliment, iar faptul ca este produs de Hofigal, reprezintă un argument în plus privind calitatea acestui produs.

  Este un supliment alimentar utilizat in ameliorarea diabetului de tip II (noninsulino-dependent), cu sau fara exces ponderal. Hofigal Fitodiab poate fi asociat insulinoterapiei, ca adjuvant in diabetul zaharat de tip I (insulino-dependent).
  Indicatii Fitodiab de la Hofigal:
  • actiune hipoglicemianta, hipolipemianta, antioxidanta;
  • normalizeaza nivelul colesterolului si al trigliceridelor din sange;
  • combate nivelul crescut al zaharului din sange.
  Ingrediente:
  • Pulbere din fructe de afin ( Myrtilli fructus), pulbere din frunze de dud alb ( Mori alba folium), pulbere din teci de fasole fara seminte ( Phaseoli fructus sine seminibus), pulbere din frunze de mesteacan ( Betulae folium) si excipienti.
  Mod de administrare:
  Doza utilizata variaza intre 2 si 6 comprimate pe zi in functie de tipul bolii si de nivelul glicemiei:
  • bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins intre 120-150 mg/dl, 2 comprimate/zi la fiecare masa principala;
  • bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins intre 150-200 mg/dl, 4 comprimate/zi, cate una la fiecare din cele trei mese principale si una la gustarea de la ora 11;
  • bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei mai mare de 200 mg/dl, 6 comprimate/zi, cate una la cele trei mese principale si la cele trei gustari.

  Îl puteți cumpăra de pe Springfarma

  2. Cinnamon EXTRACT + Crom si Zinc, 30 capsule, Rotta Natura

   Cinamon Extract plus Crom și Zinc are o formulă originală eficientă pentru echilibrul metabolic, imunitate și protecție celulară.

  Scorțișoara, Zincul și Cromul formează o combinație de substante bioactive de origine naturală, cu biodisponibilitate ridicată.

  Acest produs a fost creat pentru a menține concentrațiile normale ale glucozei din sange.

   

  Îl puteți cumpăra de pe Springfarma

   

  3. Momordica charantia, 60 comprimate, Hofigal - 17.90 lei

  Momordica charantia este un supliment alimentar care susține echilibrarea metabolismului glucidic și care determină normalizarea nivelului de zahăr din sange, ajută la scăderea cantității de glucoză produsă la nivelul ficatului și la creșterea abilității organismului de a folosi glucoza absorbită în sange.

  • susține echilibrarea metabolismului glucidic;
  • determină normalizarea nivelului de zahăr din sânge, ajută la scăderea cantității de glucoză produsă la nivelul ficatului și la creșterea abilității organismului de a folosi glucoza absorbită în sânge;
  • prezența extractului de topinambur imprima acțiune pozitivă în refacerea florei intestinale, ajută la reglarea tranzitului intestinal și intensificarea eliminării toxinelor din organism;
  • este tonic general, asiguăa starea generala de bine a organismului.

  Îl puteți cumpăra de pe Springfarma

  4. Diabexal, 60 capsule, FarmaClass - 20,40 lei

  Diabexal este o combinație de substanțe biologic active de origine vegetală și zinc ce au ca efect combinat scăderea nivelului glicemiei; au de asemenea un puternic caracter detoxifiant, antioxidant.

  Acesta este un  produs conceput special pentru persoanele bolnave de diabet tip II (insulino-independent) cât și pentru cele cu toleranță scazută la glucoză.

  • Eficacitate semnificativă o are extractul de momordica cu beneficii clinic demonstrate privind scăderea nivelului glicemiei.
  • Acționează prin scădere nivelului glucozei din sânge.
  • Favorizează recaptarea celulară a glucozei, determinând eliberarea de insulină și potentând efectele acesteia.
  • Studii clinice au demonstrat capacitatea extractului de momordica privind scăderea nivelului de colesterol și a trigliceridelor.
  • Asocierea dintre afin, dud negru, urzică, mesteacăn, zinc și extractul de momordica fac că Diabexal să aibă acțiune complexă și eficientă că adjuvant în diabetul insulino-independent.
  • Recomandări: Adjuvant în diabetul tip ÎI (insulino-independent); cazuri de toleranță scăzută la glucoză; hiperlipidemie.

   

  Îl puteți cumpăra de pe Springfarma

  5. Plasturi pentru diabet NATURALIA DIET, 16 bucati

  Platurii pentru diabet sunt benefici în controlul glicemiei la persoanele afectate de diabetul tip II cât și a complicațiilor datorate acestuia:

  -picioare amorțite, dureri corporale;
  -urinări frecvente în timpul nopții;
  -scăderea concentrării și a memoriei;
  -respirație îngreunată etc.

  Îl puteți cumpăra de pe Springfarma

  Alătură-te conversației, spune-ți părerea

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to Top