fbpx

Poziții Libere

Alătură-te Echipei FeelGood! 🌟

Visezi la o carieră unde zilnic te trezești cu entuziasm și pasiune? În inima FeelGood, noi credem că munca ta ar trebui să fie nu doar un job, ci o aventură, o oportunitate de a crește și de a face o diferență.

De ce să te alături echipei noastre?

  1. Impact Pozitiv: La FeelGood, munca ta contează. Contribui la îmbunătățirea bunăstării și sănătății a mii de utilizatori.
  2. Mediu Dinamic: Fiecare zi este o nouă oportunitate. Cu noi, te vei dezvolta continuu într-un mediu inovator și stimulant.
  3. Cultura Noastră: Prețuim integritatea, creativitatea și pasiunea. Apreciem diversitatea și încurajăm colaborarea.
  4. Beneficii Excepționale: De la programe de dezvoltare personală până la evenimente de team-building, oferim beneficii menite să susțină echilibrul dintre muncă și viața personală.

Laravel Developer

Junior Social Media Specialist

Sales Representative

Content Writer

Dacă ești gata să începi o călătorie alături de o echipă entuziastă, dedicată și inovatoare, atunci ești în locul potrivit! Apasă pe poziția care te interesează pentru mai multe detalii și pentru a aplica.

Nu vezi poziția potrivită pentru tine, dar simți că ai ceva unic de oferit? Trimite-ne CV-ul și o scrisoare de intenție, și spune-ne cum crezi că poți contribui la misiunea FeelGood!

Hai să construim împreună viitorul bunăstării digitale!

Scroll to Top