Paste maccheroni cu legume Bio fara gluten 250g Marchesato

18.03 RON
Disponibilitate: Verifică stoc
Paste maccheroni cu legume fara gluten 250g Marchesato: o alegere delicioasa si sanatoasa! ? Daca sunteti in cautarea unei paste fara gluten dar pline de savoare si nutrienti atunci va recomandam sa incercati paste maccheroni cu legume fara gluten 250g Marchesato. Aceste paste sunt realizate din faina de linte faina de naut faina de mazare si faina de fasole care va ofera o combinatie echilibrata de proteine fibre vitamine si minerale. Iata cateva motive pentru care sa alegeti aceste paste: Beneficiile fainii de linte Faina de linte contine 20-30% proteine care se absorb usor de organism si va ajuta sa va mentineti masa musculara si sa va saturati mai repede. ¹³ Faina de linte este bogata in vitamina B1 care este esentiala pentru metabolismul carbohidratilor si energiei. Vitamina B1 va ajuta sa ardeti grasimile si sa va mentineti nivelul de zahar din sange stabil. Faina de linte este o sursa buna de fier un mineral important pentru transportul oxigenului in sange si prevenirea anemiei. Fierul va sustine si functia imunitara si cognitiva. Beneficiile fainii de naut Faina de naut este o alta sursa excelenta de proteine vegetale care va ofera aminoacizi esentiali pentru sanatatea tesuturilor si a hormonilor. Proteinele din faina de naut va pot ajuta sa slabiti deoarece cresc termogeneza si reduc apetitul. Faina de naut este bogata in fibre solubile si insolubile care va imbunatatesc digestia si va protejeaza impotriva constipatiei diabetului si bolilor cardiovasculare. Fibrele din faina de naut va pot scadea nivelul de colesterol rau (LDL) si trigliceride din sange. Faina de naut contine antioxidanti puternici cum ar fi kaempferol p-coumaric acid si delphinidin-35-glucoside care va protejeaza celulele de stresul oxidativ si inflamatie. Antioxidantii din faina de naut pot preveni sau combate unele tipuri de cancer cum ar fi cel colorectal sau mamar. Beneficiile fainii de mazare Faina de mazare are un efect general fortifiant asupra organismului inclusiv prin intarirea imunitatii naturale. Faina de mazare va poate ajuta sa va rezistati mai bine la infectii si boli. Faina de mazare imbunatateste starea pielii datorita continutului de lizina si piridoxina. Aceste componente stimuleaza productia de colagen si elastina care mentin elasticitatea si fermitatea pielii. Faina de mazare poate preveni imbatranirea prematura a pielii datorita antioxidantilor pe care ii contine. Faina de mazare normalizeaza sistemul endocrin regland secretia hormonala si echilibrand nivelul de zahar din sange. Faina de mazare poate fi benefica pentru persoanele cu diabet sau sindrom metabolic. Beneficiile fainii de fasole Faina de fasole este o sursa excelenta de fibre care va ajuta sa va reglati tranzitul intestinal si sa va detoxifiati organismul. Fibrele din faina de fasole va pot reduce riscul de diverticulita hemoroizi si cancer de colon. Faina de fasole contine calciu un mineral esential pentru sanatatea oaselor si dintilor. Calciul va poate preveni osteoporoza si fracturile osoase. Calciul este de asemenea important pentru functionarea normala a muschilor si a nervilor. Faina de fasole are proprietati alcaline care va ajuta sa mentineti un echilibru al pH-ului in organism. Acest lucru va poate proteja impotriva aciditatii excesive care poate cauza inflamatie ulcer artrita si alte boli cronice. Asadar puteti vedea ca paste maccheroni cu legume fara gluten 250g Marchesato nu sunt doar delicioase ci si foarte sanatoase. Aceste paste va pot oferi o masa completa si echilibrata care va satisface gusturile si nevoile nutritionale. Puteti prepara aceste paste cu sosuri diverse legume carne sau branza in functie de preferintele dumneavoastra. Nu ezitati sa incercati aceste paste si sa va bucurati de beneficiile lor pentru sanatate! Sursă: (1) How and Why Make Homemade Bean Flour – Healthy Blog. https://foodtolive.com/healthy-blog/how-why-make-homemade-bean-flour/ (2) Pea flour: health benefits and harms - inmydress.com. https://food.inmydress.com/en/gorohovaja-muka-polza-i-vred-dlja-zdorovja/ (3) 9 Benefits of Chickpea Flour (Gram Besan Garbanzo Bean Flour). https://www.healthline.com/nutrition/chickpea-flour-benefits (4) Chickpea Flour Nutrition Facts and Health Benefits - Verywell Fit. https://www.verywellfit.com/what-is-garbanzo-bean-flour-4151184 (5) The Benefits of Gluten-Free Lentil Flour - July 2019 - OK In Health. http://www.okinhealth.com/articles/cuisine-soleil-lentil-flour (6) Health Benefits of Lentils and Types – Cleveland Clinic. https://health.clevelandclinic.org/health-benefits-of-lentils/ Ingrediente: faina de linte* 25% faina de naut* 25% faina de mazare* 25% faina de fasole* 25%. *din agricultura ecologica Timp de fierbere: 7 minute. Valori nutritionale/100g: Energie: 1296 kJ/307 kcal Grasimi: 2.3g din care saturate 0.4g Carbohidrati: 44g din care zaharuri 1.8g Fibre: 14g Proteine: 21g Saruri: 0.005g Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat bio Vegan Ok fara gluten.

Istoricul tău de navigare