Tratament Homeopat, Weleda, Neurodoron, Intareste Nervii si Reduce Stresul, 80 tablete

85.14 RON
Disponibilitate: Verifică stoc

Inapoi la centrul interior - Tabletele Neurodoron intăresc nervii in perioade de stres și epuizare
Poverile multiple, lipsa de timp, suprasolicitarea senzorială sau presiunea de a face față sunt printre cei mai obișnuiți factori declanșatori de stres in lumea de astăzi și ne pun nervii in tensiune in fiecare zi.

Rareori ne permitem pacea interioară necesară pentru a ne reincărca bateriile. Tensiunea permanentă fără relaxarea echilibrată poate duce la diferite semne de epuizare fizică și psihică, precum tulburări de somn, nervozitate, lipsă de concentrare, tulburări cardiovasculare, probleme gastro-intestinale...

In vremurile noastre in mișcare rapidă, agitată, este cu atat mai important. acela Intărirea echilibrului dintre trup, minte și suflet și găsirea drumului inapoi la propriul ritm - inapoi la propriul tău centru. Meditația, exercițiile de mindfulness sau mișcarea te vor ajuta. 

Datorită compoziției din ingrediente active naturale, comprimatele Neurodoron pot contracara solicitările excesive și stările de epuizare cauzate de suprastimularea nervoasă.

Organismul este susținut holistic pentru a-și găsi singur drumul inapoi la echilibrul interior .

Cum recunoști simptomele de stres?
Semnele suprastimularii nervoase pot fi variate. Plangerile inițiale sunt adesea pur și simplu ignorate - ne „tragem” impreună. De-a lungul timpului, echilibrul nostru interior devine din ce in ce mai mult dezechilibrat și simptomele de epuizare legate de stres se acumulează:

 • Neliniște interioară.
 • Slaba concentrare, memorie slaba, carusel de ganduri.
 • Dificultate de a adormi și de a rămane adormit, rezultand oboseală, epuizare, epuizare.
 • Dureri de cap.
 • Iritabilitate, dispoziție depresivă, sistem nervos slab.
 • Palpitații cardiace observabile recurente.
 • Indigestie.
 • Pierderea poftei de mancare 


Compoziție de substanță activă pentru nervi puternici
Compoziția ingredientelor active din Neurodoron din cuart ferrum, aur potențat și potasiu fosforic intărește nervii in epuizarea legată de stres și intărește echilibrul mental și fizic. 

Cuarțul Ferrum intărește sistemul nervos . Promovează echilibrul dintre sistemul nervos central și activitatea metabolică. Ajută la durerile de cap legate de stres.

Aurul potentat (sub forma Aurum metallicum praeparatum) ajuta la regasirea centrului interior in perioadele de stres . Susține și reglează ritmul natural al inimii și al circulației. Aurul este un ingredient activ valoros in medicina antroposofică.

Relația sa cu soarele și lumina il caracterizează ca un metal al inimii. Deci are un efect deosebit de bun asupra proceselor ritmice din organism. Proprietățile tratamentelor noastre sunt determinate folosind procese farmaceutice speciale.

Potasiu fosforic intărește nervii supraexcitați. Potasiul este esențial pentru corpul nostru, inclusiv pentru conducerea nervoasă și funcția musculară. Elementul chimic fosfor este legat de lumină și căldură. Potassium phosphoricum susține regenerarea nervilor suprasolicitați și are un efect de regenerare după efort fizic și psihic.

Cum poți contracara stresul și nervozitatea?
Pentru a menține echilibrul interior, a te trata cu atenție și a face exerciții pentru a face față stresului negativ poate fi de ajutor:

 • Răsfățați-vă cu pauze regulate. Respirați conștient. Acest lucru poate ajuta la eliberarea tensiunii fizice.
 • Ieșiți in aer curat in fiecare zi. Cand stai in aer liber, te umpli cu lumină și energie vitală.
 • In perioadele de stres, organismul nostru consumă un număr deosebit de mare de minerale și vitamine. Mănancă multe fructe proaspete, legume și nuci - acest lucru oferă nutrienți importanți pentru toate celulele corpului.

Dozaj și mod de administrare
Cu excepția cazului in care medicul dumneavoastră v-a prescris altfel, doza recomandată pentru adulți și copii cu varsta peste 12 ani este: Luați 1 comprimat de 3 pană la 4 ori pe zi. Neurodoron poate fi utilizat pană la 2 săptămani in cazul simptomelor acute.

După consultarea medicului și clarificarea cauzelor, se recomandă luarea lui pe o perioadă mai lungă de timp in cazul bolilor cronice.