Tratament Homeopat, ColdCalm, Boiron, Raceala si Gripa, Versiune SUA, Cutie 30 Fiole

17.75 RON
Disponibilitate: Verifică stoc

Spre deosebire de tratamentele conventionale care mascheaza simptomele, fiolele Boiron ColdCalm vizeaza simptome specifice de raceala la etapele de debut rezolvarea racelii obisnuite.

Fiolele ColdCalm abordeaza simptomele in fiecare stadiu al unei raceli. Amelioreaza temporar simptome precum stranutul, nasul curgator, congestia nazala si durerile de gat minore.

  • Fiolele Coldcalm nu provoaca somnolenta si nu au interactiuni cunoscute cu alte tratamente.
  • Recomandat tuturor celor de 3 ani si peste si este disponibil intr-o cutie de 30 de fiole cu dizolvare rapida.
  • ColdCalm Boiron, raceala si tuse, fata de alte antigripale, nu provoaca somnolenta

La Boiron, credem ca exista mai multe modalitati de a ne simti mai bine. Din 1932, familia Boiron s-a angajat sa furnizeze tratamente de calitate. Ca lider mondial in homeopatie, pasiunea noastra este sanatatea ta. Promisiunea noastra este satisfactia ta.

Indicatii: intrebati un medic inainte de utilizare la copii sub 3 ani. Opriti utilizarea si intrebati medicul daca simptomele persista mai mult de 3 zile sau se agraveaza sau daca durerea in gat persista mai mult de 2 zile sau apare cu febra, cefalee, eruptii cutanate, greata sau varsaturi. Daca sunteti gravida sau alaptati, intrebati un profesionist in sanatate inainte de utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu folositi daca clapele de capat de carton lipite sunt deschise sau daca sigiliul blisterului este rupt. pastrati la 20-25 ° C.

Ingrediente active: Allium cepa 3C HPUS - Amelioreaza stranutul si curgerea nasului, Apis mellifica 6C HPUS - Amelioreaza congestia nazala, Belladonna 6C HPUS (contine mai putin de 10-15 mg alcaloizi pe doza) - Amelioreaza racelile cu debut brusc, Eupatorium perfoliatum 3C HPUS - Amelioreaza durerile sinusale, Gelsemium sempervirens 6C HPUS - Amelioreaza durerile de cap asociate cu racelile, Kali bichromicum 6C HPUS - Amelioreaza descarcarea nazala, Nux vomica 3C HPUS (contine mai putin de 10-8 mg alcaloizi pe doza) - Amelioreaza atacurile de stranut, Phytolacca decandra 6C HPUS - calmeaza durerile de gat asociate cu racelile, Pulsatilla 6C HPUS - amelioreaza racelile cu pierderea gustului si mirosului