Tagliatelle eco din spelta integral, Petras Bio, 250g

17.70 RON
Disponibilitate: Verifică stoc
TAGLIATELLE ECOLOGICE DIN SPELTA INTEGRAL Ingrediente: faina de spelta integrala alba* 100%. *ingrediente provenite din agricultura ecologica. Produsul contine gluten.   A se pastra la max. 25 °C si max. 65% umiditate, ferit de actiunea directa a razelor solare.   Timp de fierbere: 4 minute Preparare: Pentru continutul unui pachet de paste este nevoie de 3 litri de apa si 10g sare. Pastele se adauga in apa care clocoteste si se fierb conform timpului indicat.   Important:nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece. Producator: Petras Bio SRL     Valori nutritionale / 100g produs Valoare energetica 1482 kj / 350 kcal Grasimi 3,1 g din care acizi grasi saturati 0,3 g Glucide 62 g din care zaharuri 6,8 g Fibre 6,8 g Proteine 15 g Sare 0,2 g       Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!   Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten. Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos. Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum. Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată. Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul. Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.