Supliment Alimentar, ZzzQuil, cu Melatonina, Musetel si Lavanda, pentru Somn Linistit, 30 jeleuri

58.73 RON
Disponibilitate: Verifică stoc

Adormi placut mai repede cu inovatoarele jeleuri moi WICK ZzzQuil pe baza de melatonina.

Daca te simti bine odihnit, esti pregatit pentru performanta maxima. Dar viața de zi cu zi de multe ori nu te lasă să te relaxezi și să adormi seara. Ajutorul de dormit WICK ZzzQuil Gute Nacht a fost dezvoltat pentru aceste momente: jeleuri moi inovatoare care te ajută să adormi mai repede și să te trezești mai odihnit a doua zi.

Ajutor de somn cu melatonină fără efecte de obișnuire sau oboseală a doua zi

WICK ZzzQuil Gute Nacht conține 1 mg melatonină - un hormon care este, de asemenea, format in mod natural de corpul nostru ca semnal de somn și care coordonează ritmul de somn. Hormonul funcționează cu ceasul nostru intern și ne ajută să adormim mai repede fără a provoca oboseală a doua zi. Se descompune in organism după aproximativ 7 ore. WICK ZzzQuil Gute Nacht poate fi luat atunci cand este necesar, fără să vă obișnuiți. Una dintre gingiile moi inovatoare poate fi luată zilnic.

Fiecare gumă moale conține, de asemenea, extracte de plante din valeriană, lavandă și mușețel, precum și vitamina B6. Vitamina B6 ajută la reducerea oboselii și oboselii.

Fara gluten, lactoză, coloranți artificiali, arome, indulcitori sau alcool . Gumele moi au o aromă naturală de fructe de pădure și nu conțin gluten, lactoză, coloranți artificiali, arome, indulcitori și alcool.

Plăcut de luat
Guma moale inovatoare cu o aromă naturală de fructe de pădure este deosebit de plăcută de luat fără apă - pur și simplu lăsați-o să se topească in gură sau mestecați cu 30 de minute inainte de a merge la culcare.

Depozitare
A se păstra intr-un loc răcoros, uscat, sub 25°C și la indemana copiilor mici. In plus, ambalajul are inchidere pentru copii.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Ingrediente:
sirop de glucoza; Zahăr; Apă; gelatină (carne de vită); Extract de rădăcină de valeriană (Valeriana Officinalis); regulator de aciditate: acid citric; concentrat de suc de soc; extract de flori de lavandă (Lavandula angustifolia); extract din floare de mușețel (Matricaria chamomilla); antioxidant: acid ascorbic; clorhidrat de piridoxină; melatonină; aromă naturală; Agent de acoperire: ceară de carnauba