Spray Nazal, NeilMed, NasaMist All in One Multi Purpose, Izotonic, cu Solutie Salina, Calmeaza, Hidrateaza si Curata, 177.6gr

91.46 RON
Disponibilitate: Verifică stoc
NeilMed NasaMist Saline Spray All-In-One este o solutie salina, hidratantă, care calmează, hidratează și curăță caile nazale, folosind cele 3 marimi diferite de duze incluse in cutie. Fără conservanți și cu pH echilibrat.   Mod de utilizare:
Varf de clătire cu volum mare pentru clătire nazală și sinusală: acest varf poate fi folosit de la varsta de 5 ani in sus. Aplicați varful de spălare conic special. Stați in fața chiuvetei, aplecați-vă inainte pană la nivelul de confort și inclinați capul in jos. Țineți gura deschisă și, fără să vă țineți respirația, plasați varful perfect in nară și strangeți actuatorul pană cand soluția incepe să se scurgă din pasajul nazal opus sau din gură. Lăsați fluxul să continue timp de 2 pană la 3 secunde. Nu inghiți soluția. Suflați-vă nasul ușor, fără să vă ciupiți complet nasul, pentru a evita să aplicați presiune asupra timpanelor. Acest lucru poate curăța zona posterioară a nazofaringelui, care este zona din spatele pasajului nazal. Uneori, o parte din soluție poate ajunge in partea din spate a gatului. Acum repetați acești pași pe celălalt pasaj nazal. Sistem conceput pentru un singur utilizator pentru a reduce riscul de contaminare.   Avertizari:   Nu lăsați la indemana copiilor; conținut sub presiune, nu perforați sau incinerați; depozitați intre 41F (5C) și 131 F (55C), ferit de lumina soarelui și ferit de căldură, evitați inghețul; consultați medicul inainte de utilizare la bebeluși și copii.   Ingrediente: Apă de calitate USP, clorură de sodiu USP (8,4 mg/mL) și bicarbonat de sodiu (pană la 3 mg/mL) pentru a ajusta pH-ul.