Sampon, Dr. Wolff, Linola Forte, pentru Scalp Sensibil si Uscat, Impotriva Neurodermatitei, 200ml

68.23 RON
Disponibilitate: Verifică stoc

ȘAmponul Linola a fost special dezvoltat pentru curățarea delicată a scalpului și a părului uscat, sensibil sau predispus la neurodermatită. Dacă aveți scalpul sensibil sau uscat, spălarea părului crește adesea mancărimea, roșeața, uscăciunea și senzația de tensiune.

Studiile clinice au confirmat că șamponul Linola este ideal pentru nevoile speciale ale acestui tip de piele.

Datorită compoziției speciale a substanțelor de spălat (de exemplu, pe bază de glucoză), scalpul și părul sunt curățate deosebit de delicat și delicat.

Bariera protectoare a pielii cu pelicula sa grasa si lipidele structurale, care este necesara pentru supletea pielii si pentru apararea impotriva poluantilor si bacteriilor, este protejata deoarece exista o degresare semnificativ mai mica decat la un sampon conventional.

Regulatorii naturali de reținere a hidratarii și acidul linoleic, care este o componentă importantă a pielii sănătoase, contracarează uscarea și iritația scalpului.

  • In mod natural, fără siliconi, coloranți, parfumuri și conservanți.
  • Prin urmare, puteți utiliza șamponul Linola ca de obicei, adică și utilizare zilnică.
  • Ar trebui să aveți grijă să nu faceți un duș sau o baie prea fierbinte, deoarece acest lucru pune o presiune suplimentară asupra pielii și părului. Prin urmare, o temperatură de 32-36 °C este ideală.

Ingrediente
Aqua, Miret Sulfat de Sodiu, Glicerina, Lactat de Sodiu, Decyl Glucozid, PEG-120 Dioleat de Metil Glucoză, Cocoamfoacetat de Sodiu, Pentilen Glicol, Coco-Glucozid, Oleat de Gliceril, Ulei de Ricin Hidrogenat PEG-60, Clorur de Sodiu, Capryl Glycol Citrat, acid citric, dipropilenglicol, polyquaternium-10, ulei de germeni Zea Mays, caprilat de gliceril