Paste margarete tricolore Bio fara gluten 250g Pasta Natura

16.63 RON
Disponibilitate: Verifică stoc
Paste margarete tricolore Bio fără gluten 250g Pasta Natura - o alegere sănătoasă și delicioasă ? Dacă sunteți în căutarea unei alternative fără gluten la pastele tradiționale vă recomandăm să încercați paste margarete tricolore Bio fără gluten 250g Pasta Natura. Aceste paste sunt fabricate din făină de porumb și quinoa cu adaos de pudră de sfeclă roșie și spanac pentru a crea un aspect colorat și apetisant. Pastele margarete tricolore Bio fără gluten 250g Pasta Natura au o textură moale și o aromă delicată care se potrivește cu orice sos sau garnitură. În plus aceste paste au numeroase beneficii pentru sănătatea dumneavoastră pe care vi le vom prezenta în continuare. Ce avantaje are consumul de paste fără gluten? ? Glutenul este o proteină care se găsește în grâu orz secară și alte cereale. Pentru unele persoane consumul de gluten poate provoca reacții adverse cum ar fi balonare gaze diaree constipație dureri de cap oboseală sau anemie1. Aceste persoane pot avea intoleranță la gluten boala celiacă sau alergie la grâu. Prin urmare evitarea glutenului este esențială pentru a preveni deteriorarea intestinelor și complicațiile de sănătate pe termen lung. Pastele fără gluten sunt o opțiune ideală pentru cei care vor să se bucure de un preparat gustos și sățios fără a-și pune în pericol sănătatea. Pastele fără gluten nu conțin niciun fel de proteină din cereale care ar putea cauza inflamație sau alergii. În schimb ele sunt realizate din ingrediente naturale și bogate în nutrienți cum ar fi orezul brun quinoa amarantul sau porumbul. Ce beneficii are consumul de paste din porumb și quinoa? ? Pastele margarete tricolore Bio fără gluten 250g Pasta Natura sunt compuse din 98% făină de porumb și 2% pudră de sfeclă roșie sau spanac pentru pastele roșii și verzi și din 99.5% făină de porumb și 0.5% făină de quinoa pentru pastele galbene. Aceste ingrediente au multiple avantaje pentru organismul dumneavoastră: ✅ Porumbul este o sursă bună de carbohidrați complecși care vă oferă energie și vă mențin senzația de sațietate. De asemenea porumbul conține fibre alimentare care ajută la reglarea tranzitului intestinal și la scăderea colesterolului rău. ✅ Quinoa este un pseudocereal cu un conținut ridicat de proteine vegetale care furnizează toți aminoacizii esențiali pentru organism. Quinoa este bogată și în minerale precum fierul magneziul potasiul sau zincul și în vitamine din complexul B. Quinoa are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii și poate contribui la prevenirea anemiei osteoporozei sau diabetului. ✅ Sfecla roșie este o legumă cu un gust dulceag și o culoare intensă care adaugă savoare și aspect pastelor. Sfecla roșie este o sursă excelentă de acid folic un nutrient esențial pentru sănătatea sistemului nervos și a celulelor roșii din sânge. De asemenea sfecla roșie conține betaină o substanță care protejează ficatul de toxine și reduce inflamația. ✅ Spanacul este o verdeață bogată în vitamina A vitamina C vitamina K calciu fier și antioxidanți. Spanacul ajută la întărirea sistemului imunitar la menținerea sănătății oaselor și a ochilor și la prevenirea anumitor tipuri de cancer. Cum puteți prepara paste margarete tricolore Bio fără gluten 250g Pasta Natura? ? Pastele margarete tricolore Bio fără gluten 250g Pasta Natura se prepară foarte ușor și rapid. Nu trebuie să adăugați sare sau ulei în apa de fierbere ci doar să respectați timpul de gătire indicat pe ambalaj (8-10 minute). Apoi puteți scurge pastele și le puteți servi cu sosul sau garnitura preferată. Pentru a vă inspira vă oferim câteva idei de rețete delicioase cu paste margarete tricolore Bio fără gluten 250g Pasta Natura: ✅ Paste cu sos pesto: amestecați pastele fierte cu sos pesto din busuioc usturoi nuci parmezan și ulei de măsline. Adăugați câteva frunze proaspete de busuioc pentru decor. ✅ Paste cu legume: căliți într-o tigaie cu puțin ulei de măsline o ceapă tocată mărunt un ardei roșu tăiat cubulețe o dovlecel tăiat felii subțiri și câteva ciuperci feliate. Condimentați cu sare piper oregano și busuioc uscat. Adăugați pastele fierte și amestecați bine. ✅ Paste cu brânză și șuncă: topiți într-o cratiță pe foc mic 200 g de brânză telemea rasă cu 200 ml de smântână lichidă. Adăugați un praf de nucșoară și piper după gust. Tăiați 100 g de șuncă afumată în fâșii subțiri și adăugați-le în sos. Turnați sosul peste pastele fierte și presărați pătrunjel tocat. De ce să alegeți paste margarete tricolore Bio fără gluten 250g Pasta Natura? ? Pastele margarete tricolore Bio fără gluten 250g Pasta Natura sunt o alegere excelentă pentru cei care vor să se bucure de un preparat italian autentic dar și să își îngrijească sănătatea. Aceste paste au următoarele caracteristici care le fac unice și irezistibile: ✅ Sunt certificate bio ceea ce înseamnă că sunt produse din ingrediente organice cultivate fără pesticide fertilizanți chimici sau organisme modificate genetic. ✅ Sunt fără gluten ceea ce le face potrivite pentru persoanele cu intoleranță la gluten sau boala celiacă sau pentru cei care vor să reducă consumul de gluten din motive de sănătate sau preferințe personale. ✅ Sunt bogate în proteine vegetale fibre alimentare și alte nutrienți esențiali pentru organism proveniți din porumb quinoa sfeclă roșie și spanac. ✅ Sunt ușor și rapid de preparat având nevoie doar de apă fierbinte și un sos sau o garnitură la alegere. ✅ Sunt delicioase și versatile putând fi combinate cu orice tip de sos sau legume sau carne sau brânza Ingrediente Paste margarete tricolore Bio fara gluten 250g Pasta Natura: paste rosii* (98% faina de porumb* 2% pudra de sfecla rosie*) paste verzi* (98% faina de porumb* 2% pudra de spanac*) paste galbene* (99.5% faina de porumb* 0.5% faina de quinoa*). *din agricultura ecologica Timp de fierbere: 13-15 minute. Adu o pata de culoare in bucatarie cu pastele tricolore Pasta Natura. Cu un aport nutritional echilibrat sunt potrivite pentru toate varstele si pentru sportivi datorita continutului de proteine vegane. Valori nutritionale/100g Paste margarete tricolore Bio fara gluten 250g Pasta Natura: Energie: 1459 kJ/344 kcal Grasimi: 1.1g din care saturate 0.3g Carbohidrati: 74.8g din care zaharuri 0.9g Fibre: 1.4g Proteine: 7.9g Saruri: 0g Poate contine urme de soia. Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat bio Vegan fara gluten.

Istoricul tău de navigare