Paste cu faina de sorg si sfecla rosie bio fara gluten, 250g Nutracentis

15.60 RON
Disponibilitate: Verifică stoc
Paste cu faina de sorg si sfecla rosie bio fara gluten, 250g Nutracentis Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. Sorgul (sau soriz cum i se mai spune) este in mod natural fara gluten si are un gust neutru, castigand tot mai mult teren datorita calitatilor sale deosebite ca si inlocuitor al fainii de grau. Ingrediente: faina de sorg* 70%, faina de orez integral*, pudra de sflecla rosie* 5%. *din agricultura ecologica Timp de fierbere: 5-6 minute. Valori nutritionale/100g: Energie: 1519 kJ/359 kcal Grasimi: 3.6g din care saturate 0.7g Carbohidrati: 69g din care zaharuri 3.5g Fibre: 6.4g Proteine: 9.5g Saruri: 0g Poate contine urme de soia. Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat bio, Vegan, fara gluten. 250g