Paste cu faina de sorg bio fara gluten, 250g Nutracentis

13.60 RON
Disponibilitate: Verifică stoc
Paste cu faina de sorg bio fara gluten, 250g Nutracentis Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. Sorgul (sau soriz cum i se mai spune) este in mod natural fara gluten si are un gust neutru, castigand tot mai mult teren datorita calitatilor sale deosebite ca si inlocuitor al fainii de grau. Ingrediente: faina de sorg* 75%, faina de orez brun* 25%. *din agricultura ecologica Timp de fierbere: 5-6 minute. Valori nutritionale/100g: Energie: 1553 kJ/367 kcal Grasimi: 2.8g din care saturate 0.4g Carbohidrati: 73g din care zaharuri 2.6g Fibre: 5.2g Proteine: 9.4g Saruri: 0.1g Poate contine urme de soia. Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat bio, Vegan, fara gluten. 250g