Mix pentru prajitura brownie fara gluten Bio 400g Bettr

26.88 RON
Disponibilitate: Verifică stoc
Mix pentru prajitura brownie fara gluten Bio 400g Bettr-fara gluten-Bucura-te de gustul delicios de ciocolata intr-o prajiturica brownie fara gluten.Ingrediente: zahar de cocos* faina de hrisca* cacao* faina de ovaz fara gluten* amidon din tapioca* faina din seminte de in* praf de copt* (amidon din porumb* acidifiant: bitartrat de potasiu agent de crestere: carbonat hidrogenat de sodiu) sare.*din agricultura ecologicaReteta de preparare: Avem nevoie de 120ml de ulei vegetal sau unt topit si 200ml de lapte de origine animala sau lapte vegetal.Preincalzim cuptorul la 200 de grade. Pregatim o tava potrivita pe care o ungem cu putin ulei sau unt. Intr-un bol amestecam uleiul laptele si mixul de brownie pana se omogenizeaza. Punem amestecul in tava si introducem tava in cuptor. Lasam la copt la 200 de grade timp de 5 minute dupa care reducem temperatura de coacere la 160-170 de grade si lasam la copt inca 30-40 de minute. Se poate taia in bucati dupa coacere dupa ce lasam la racit prajitura minim 15 minute. Pofta buna!Poate contine urme de NUCI si SUSAN si ARAHIDE.Valori nutritionale/100g:Energie: 1623kj / 383kcalGrasimi: 2.9g din care saturate 0.9gCarbohidrati: 79g din care zaharuri 44gFibre 5.5gProteine: 8gSaruri: 0.92gProdus certificat ecologicAgricultura UE/non-UE400g