Matcha pudra Bio 60g Obio

40.90 RON
Disponibilitate: Verifică stoc
Descopera beneficiile sanatoase ale ceaiului Matcha Bio de la Obio Ceaiul Matcha Bio este un produs de calitate superioara usor de preparat si foarte versatil in utilizare. Produsul este obtinut din frunze de ceai verde selectionate uscate si apoi macinate foarte fin. Cu un continut ridicat de antioxidanti si proprietati nutritive ceaiul Matcha Bio de la Obio este o alegere ideala pentru cei care doresc sa se bucure de gustul delicios si de proprietatile benefice ale ceaiului. Beneficiile ceaiului Matcha Bio Ceaiul Matcha Bio este bogat in minerale vitamine aminoacizi si antioxidanti fiind considerat unul dintre cele mai sanatoase ceaiuri pe care le poti consuma in acest moment. Un pahar de ceai Matcha Bio este echivalentul a 10 pahare de ceai verde din punct de vedere nutritional si continut de antioxidanti potrivit unor studii realizate de oamenii de stiinta. Printre beneficiile ceaiului Matcha Bio se numara: Lupta cu cancerul Stimuleaza metabolismul si arde grasimile Detoxifiaza corpul natural si eficient Lupta cu virozele si bacteriile Scade nivelul colesterolului si iti face plinul de energie Favorizeaza relaxarea psihica Ajuta la detoxifierea organismului Furnizeaza energie sustenabila si nu explozii de energie intensa Ceaiul Matcha Bio contine de asemenea vitaminele A cele din complexul B vitaminele C E si K precum si numeroase urme de minerale si aminoacidul teanina. Acesta are niveluri ridicate de antioxidanti cunoscuti sub denumirea de tanine precum si de antioxidanti polifenoli numiti catehine in principal unul numit galat de epigalocatehina sau EGCG. Cum sa prepari ceaiul Matcha Bio Sugestia noastra pentru prepararea ceaiului Matcha Bio de la Obio este sa adaugati intr-o cana 1 lingurita de Matcha peste care sa turnati apa fierbinte aproape de punctul de fierbere. Amestecati bine ideal cu un dispozitiv special din lemn pentru Matcha dar in lipsa se poate folosi o lingurita. Serviti cald. Puteti creste sau micsora doza de Matcha din ceai dupa propriul gust. Ustensilele recomandate pentru prepararea ceaiului Matcha Bio sunt pamatuf-ul din bambus pentru ceaiul Matcha si o cana speciala din ceramica. Ingrediente si valori nutritionale Ingrediente: 100% frunze de ceai verde macinate din agricultura ecologica. Produsul este certificat ecologic. Valori nutritionale la 100g: Energie: 1528Kj/ 362Kcal Grasimi: 4.5g din care saturate 0.4g Carbohidrati: 45g din care zaharuri 1g Proteine: 9.3g Fibre: 24.6g Saruri: 0.05g Pregateste Iced Matcha Latte Daca vrei sa incerci ceva nou iti recomandam reteta de Iced Matcha Latte: Ingrediente: 1 lingurita ceai Matcha Bio ½ ceasca apa fierbinte Un pahar lapte rece Optional: indulcitor natural Optional: 1 lingurita sirop de vanilie Cuburi de gheata Mod de preparare: Amesteca pudra de Matcha Bio cu apa fierbinte. In mod traditional se foloseste o maturica special pentru prepararea ceaiului Matcha cu care se traseaza miscari in zig-zag. Adauga indulcitorul si siropul de vanilie (daca doresti) si laptele si amesteca intr-un blender. Adauga si cuburile de gheata si continua sa amesteci in blender pana ce latte-ul Matcha ajunge la consistenta dorita. In concluzie ceaiul Matcha Bio de la Obio este un produs sanatos si delicios cu numeroase beneficii pentru organism. Descopera-l acum si bucura-te de gustul si de proprietatile sale nutritive!