Granula – Granule din miez de alune caramelizate, eco, 100g, Allu

20.42 RON
Disponibilitate: Verifică stoc
  Granula – Granule din miez de alune caramelizate, eco, 100g, Allu   Combinatia dulce si sanatos, asociata unui produs certificat ecologic, reprezinta astazi o realitate, cu toate ca ieri reprezenta doar un mit. In urma procesului de caramelizare, granulelor din alune de padure le-a fost asociat un indulcitor natural, cu un indice glicemic scazut si cu mai putine kilocalorii decat zaharul si alti indulcitori clasici, pe scurt vorbim despre siropul de artar, dand nastere astfel unui produs care contine peste 20 de antioxidanti si este bogat in Calciu, Potasiu, Fier, Zinc si Mangan. Cu usurinta, aceste tipuri de granule isi pot gasi locul in industria panificatiei si patiseriei sau in bucataria fiecaruia dintre noi, fiind pretabile pentru prajituri, cozonaci, salate sau pur si simplu consumate sub forma disponibila spre comercializare.   Calitate premium. Produs certificat ecologic. Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.   INGREDIENTE alune de padure macinate (1), sirop de artar (2) (25%). 1–ingredientul respectiv poate provoca alergii. 2–provine din agricultura ecologica.   DECLARATIE NUTRITIONALA - 100g Valoare energetica - 2897kJ / 683kcal Grasimi - 38.1g Din care acizi grasi nesaturati - 2.82g Glucide - 32.15g Din care zaharuri - 19.45g Proteine - 14.25g Fibre - 9.34g Sare - 0.01mg   SUGESTII DE SERVIRE   Datorita nivelului ridicat de minerale si vitamine, granulele obtinute prin macinarea miezului de alune, asociat cu savoarea siropului de artar, constituie un ingredient pretabil pentru mai multe tipuri de produse asociate panificatiei si patiseriei. Gustul deosebit al alunelor va conferi preparatelor o aroma placuta si intensa in acelasi timp, iar dulceata aparte izvorata din procesul de caramelizare amplifica energia dobandita in urma consumului acestui produs. Tinand cont de faptul ca vorbim despre un ingredient care nu contine gluten, se poate consuma chiar si de catre persoane cu cerinte dietetice speciale.