Gel, Ziaja, Aciklovir, Adjuvant in Tratamentul si Calmarea Durerii in urma Herpesului, 5gr

12.74 RON
Disponibilitate: Verifică stoc

Aciclovir Ziaja este indicat pentru tratamentul topic al herpesului recurent pe buze și față cauzat de virusul herpes simplex.

Utilizare
Gelul trebuie aplicat pe zonele afectate ale pielii de 5 ori pe zi la intervale de aproximativ patru ore, cu o pauză de noapte. Gelul funcționează cel mai bine dacă tratamentul este inceput cat mai curand posibil după apariția primelor simptome de herpes, cum ar fi arsură, mancărime sau roșeață. Tratamentul poate fi inceput și mai tarziu in boală, atunci cand apar noduli sau vezicule. Tratamentul trebuie continuat cel puțin 4 zile. Dacă leziunile cutanate nu s-au vindecat, tratamentul poate fi prelungit pană la 10 zile. Dacă leziunile nu se ameliorează după 10 zile de la utilizarea gelului, pacientul trebuie să consulte un medic. Pentru a preveni agravarea sau transmiterea infecției, trebuie să vă spălați pe maini inainte și după aplicarea medicamentului și să evitați frecarea sau atingerea inutilă a leziunilor cu un prosop.

Ingrediente
substanța activă a medicamentului este aciclovir. Un gram de cremă conține 50 mg de aciclovir. Celelalte componente sunt: ​​propilenglicol, vaselină albă, alcool cetostearilic, parafină lichidă ușoară, poloxamer 407, lauril sulfat de sodiu, apă purificată.