Ceai Lapacho bio, 50g, Aromandise

25.24 RON
Disponibilitate: Verifică stoc
Ceai Lapacho bio, 50g, Aromandise Originar din America de Sud, Lapacho este o băutură consumată în toată regiunea care se învecinează cu Amazonul de secole pentru numeroasele sale virtuți! Arborele sacru al incașilor, a fost poreclit Tajibo („cel care ucide relele”). Este alburnul copacului pe care îl infuzăm, care ne oferă un ceai de plante aurii cu o aromă aparte. Recoltat din culturi salbatice. Ingrediente: alburn de Tabebuia impetiginosa.* * = din agricultura ecologica. Frunzele sunt stabilizate cu abur, apoi uscate si maruntite. Mod de preparare: infuzie clasica in apa fierbinte. Se pun 2 lingurite (aprox. 2g) de ceai in 200ml de apa fierbinte (95 grade), si se lasa la infuzat  20 minute. Decoct: se fierb 8 g de ceai in 750ml apa timp de 5 minute. Se mai lasa apoi la infuzat inca 15 minute. A se pastra in loc uscat si racoros. Produs certificat ecologic. 50g Origine: Argentina.