Budincă de orez cu zmeură fără gluten Bio 40 g Amylon

6.52 RON
Disponibilitate: Verifică stoc
Puddingul poate fi preparat și folosind diferite tipuri de lapte (de exemplu lapte de oaie lapte de capră) și băuturi (de exemplu lapte de soia lapte de orez).Modalitate de preparare: Se prepară cu lapte de oaie lapte de capră lapte de orez lapte de soia lapte de orez: 1. Turnați 350 ml din ½ litru de lapte rece.2. Adăugați 2 linguri de zahăr (aproximativ 40 g) și lăsați să dea în clocot.3. Turnați conținutul pungii în laptele rămas (150 ml) și amestecați bine.4. Turnați budinca amestecată cu laptele în laptele clocotit amestecând continuu încă un minut până se îngroașă.Budinca preparată este concepută pentru a fi consumată rapid.Valoare nutrițională în 100 g de produs vracValoare energetică: 338 kJ/80 caloriiGrăsimi: 14 gdin care acizi grași saturați: 09 gCarbohidrați: 14 gdin care zaharuri: 8 gProteine: 3 gSare: 009 gCondiții de depozitare recomandate: A se păstra într-un loc uscat protejat de lumină. Ingrediente: amidon de orez* (897 %) pudră de zmeură* (45 %) sfeclă roșie uscată*. (*ingrediente certificate organic BIO)