fbpx

Cum funcționează

Universul bunăstării cu platforma feelgood.ro

Platforma feelgood.ro este puntea care vă conectează la piața în plină expansiune a stilului de viață sănătos și a bunăstării. Veți descoperi un ecosistem creat pentru a vă ajuta să vă promovați produsele și serviciile către un public pasionat de echilibru și bunăstare.

Cum vă poate ajuta platforma noastră?

Expunere specializată

Vizibilitate crescută pentru produsele și serviciile tale în cadrul pieței bunăstării și al stilului de viață sănătos.

Plasarea produselor

O prezentare eficientă și optimizată a produselor tale pentru a atrage și reține interesul potențialilor clienți.

Advertoriale personalizate

Sporiți conștientizarea brandului și fidelitatea clienților prin conținut publicitar atractiv și relevant.

Review-uri pe blog

Analize și recenzii detaliate ale produselor și serviciilor tale, prezentate într-un mod atrăgător și convingător.

Listare optimizată

Maximizați vizibilitatea și atractivitatea produselor dvs. prin intermediul unei listări eficiente și personalizate.

Analiza performanței

Monitorizați și evaluați succesul campaniilor dvs. pentru a vă îmbunătăți în continuare strategia de marketing.

Descoperiți abonamentele noastre flexibile.

Înregistrarea pe platforma noastră este concepută pentru a fi cât mai simplă și eficientă. 

Încercați platforma

Încercați platforma gratuit și familiarizați-vă cu funcțiile disponibile.

ALEGEȚI UN ABONAMENT​

Selectați abonamentul care se potrivește cel mai bine obiectivelor dvs.

Listarea și promovarea produselor

Feed XML

Încărcați rapid și eficient produsele dvs. folosind un feed XML, optimizând procesul de listare și asigurându-vă că datele sunt actualizate și corecte.

Promovează Produse

Gestionați ușor produsele prin intermediul panoului de control și profitați de opțiunile de promovare pentru a vă spori vizibilitatea și vânzările.

Administrare Oferte

Atrageți noi clienți și recompensați-i pe cei existenți prin crearea și distribuirea de cupoane și oferte speciale pentru produsele dvs.

Produse și Oferte

Produsele dvs. vor fi afișate pe platforma noastră, facilitând accesul cumpărătorilor interesați de vehicule electrice și produsele conexe.

Direcționăm Cumpărătorii

Ne asigurăm că cumpărătorii vor ajunge în magazinul dvs. direct din platformă, iar astfel beneficiază de un proces simplu și sigur de cumpărare.

Advertoriale și Review-uri

Creșteți conștientizarea mărcii și încrederea clienților prin publicarea de advertoriale și review-uri detaliate despre produsele și serviciile dvs.

Amplificați-vă prezența și atrageți mai mulți clienți

Beneficiați de o gamă largă de instrumente și servicii pentru a vă promova produsele și a vă maximiza succesul în nișa vehiculelor electrice.

Strategii de promovare personalizate

Platforma noastră vă ajută să dezvoltați strategii de promovare adaptate nevoilor și obiectivelor dvs., asigurându-vă că vă adresați audienței potrivite în mod eficient.

Campanii de publicitate și promovare

Profitați de campaniile de publicitate și promovare integrate în platformă, menite să atragă un public mai larg interesat de vehicule electrice și produsele conexe.

Instrumente de marketing și analiză

Utilizați instrumentele de marketing și analiză disponibile pentru a vă monitoriza performanța și a vă îmbunătăți campaniile în funcție de datele obținute.

Parteneriate și colaborări

Platforma facilitează parteneriatele, creând oportunități de a vă extinde rețeaua și a vă îmbunătăți poziționarea pe piața bunăstării și al stilului de viață sănătos.

Cupoane și oferte speciale

Atrageți noi clienți și fidelizați clienții existenți prin cupoane și oferte speciale, stimulând astfel vânzările și sporind loialitatea față de marca.

Conținut de calitate pe blog

Platforma noastră vă permite să vă construiți o prezență online solidă prin publicarea de conținut de calitate pe blog, contribuind la creșterea autorității.

Întrebări frecvente

Pentru a vă înregistra ca comerciant pe platforma FeelGood.ro, accesați pagina Înregistrare și completați formularul de înregistrare. După ce ați trimis formularul, veți primi un e-mail de confirmare cu instrucțiuni suplimentare pentru a finaliza înregistrarea și a vă configura contul.

Platforma FeelGood.ro oferă o gamă largă de servicii de promovare și marketing, inclusiv campanii de publicitate și promovare, instrumente de marketing și analiză, parteneriate și colaborări, cupoane și oferte speciale, precum și publicarea de conținut de calitate pe blog.

Da, platforma FeelGood.ro acceptă importul de produse prin feed-uri XML. Acest lucru vă permite să adăugați și să actualizați produsele dvs. în mod automat și eficient, economisind timp și resurse. În plus echipa de suport tehnic vă asistă în generarea și configurarea feed-ului.

Platforma FeelGood.ro oferă abonamente gratuite și abonamente comerciale plătite. Abonamentele plătite oferă o serie de beneficii suplimentare, cum ar fi expunere mai mare, acces la instrumente de marketing avansate și suport prioritar. Pentru detalii complete despre abonamente și beneficiile lor, vă rugăm să consultați pagina Prețuri.

FeelGood.ro oferă o garanție de satisfacție de 30 de zile pentru abonamentele comerciale plătite. Dacă nu sunteți mulțumit de rezultatele obținute în primele 30 de zile de la achiziționarea unui abonament, ne puteți contacta pentru a solicita o rambursare a sumei plătite.

Termenii și Condițiile pentru Comercianți pot fi găsiți pe platforma FeelGood.ro, accesând linkul "Termeni și Condiții utilizare platformă pentru Comercianți" situat în partea de jos a secțiunii Cum Funcționează. Vă recomandăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a vă înregistra și a folosi serviciile platformei, deoarece aceștia guvernează relația dintre FeelGood.ro (FIREWEB SRL) și comercianți, precum și drepturile și responsabilitățile părților implicate.

Scroll to Top