Antiperspirant Profesional, Certain Dri, Extra Strength, Rezistenta Zilnica, Solid, 74gr

94.28 RON
Disponibilitate: Verifică stoc

Protectie eficienta antiperspirant + deodorant pentru mai multa siguranta impotriva mirosului si transpiratiei

Certain Dri Everyday Strength este un antiperspirant + deodorant care ofera o protectie eficienta pe tot parcursul zilei pentru o mai mare certitudine impotriva mirosului si transpiratiei. Cu un complex de zirconiu din aluminiu de 20%, atat formele solide, cat si cele roll-on ofera protectie clinica impotriva transpiratiei cu protectie suplimentara impotriva deodorantului.

• Cea mai buna aplicare este inainte de culcare. Antiperspirantele functioneaza cel mai bine in timp ce dormi pentru a opri transpiratia a doua zi. Atunci transpirati mai putin, permitand ingredientului activ sa intre mai bine in pori. Nu va faceti griji, nu se va spala dupa ce faceti dus dimineata.
• Fii sigur ca zona axilei dvs, este uscata; zona de piele trebuie sa fie uscata complet inainte de aplicare. Luati in considerare utilizarea unui uscator de par pe treapta rece pentru a va ajuta sa va uscati axilele inainte de aplicare.
• Aplicati dupa cum este necesar. Certain Dri Everyday Strength Clinical sunt excelente pentru utilizarea zilnica pentru a controla mirosul si transpiratia axilelor.
• Asociati-l si purtati-l din nou dimineata pentru un strat suplimentar de prospetime si protectie. Anumite antiperspirante Dri Everyday Strength + Deodorant pot fi de asemenea utilizate in combinatie cu alte antiperspirante Certain Dri.

Ingrediente active: Glicina Tetrachlorohydrex din aluminiu zirconiu (20%). Scop: antitranspirant.

Ingrediente inactive: apa purificata, glicerina, stearat de gliceril, stearat PEG 100, silicat de magneziu si aluminiu, polisorbat 20, Triclosan, parfum.

Indicatii de oprire a utilizarii: Opriti utilizarea si intrebati un medic daca se dezvolta eruptii cutanate sau iritatii.