Antiperspirant Profesional, Certain Dri, Extra Strength, Rezistenta pana la 72h, Solid, 48gr

64.78 RON
Disponibilitate: Verifică stoc

Protectie eficienta antiperspirant + deodorant pentru mai multa siguranta impotriva mirosului si transpiratiei

Certain Dri Extra Strength Solid este un antiperspirant + deodorant extra eficient care poate fi mai delicat pentru pielea sensibila. S-a dovedit ca ingredientul activ Sesquichlorohydrate de aluminiu din Certain Dri Extra Strength Solid, ofera protectie de pana la 72 de ore persoanelor cu transpiratie excesiva.

• Cea mai buna aplicare este inainte de culcare. Antiperspirantele functioneaza cel mai bine in timp ce dormi pentru a opri transpiratia a doua zi. Atunci transpirati mai putin, permitand ingredientului activ sa intre mai bine in pori. Nu va faceti griji, nu se va spala dupa ce faceti dus dimineata.

• Fii sigur ca zona axilei dvs, este uscata; zona de piele trebuie sa fie uscata complet inainte de aplicare. Luati in considerare utilizarea unui uscator de par pe treapta rece pentru a va ajuta sa va uscati axilele inainte de aplicare.

• Aplicati dupa cum este necesar. Anumite clinici Dri Everyday Strength Clinical sunt excelente pentru utilizarea zilnica pentru a controla mirosul si transpiratia axilelor.

• Asociati-l si purtati-l din nou dimineata pentru un strat suplimentar de prospetime si protectie. Anumite antiperspirante Dri Everyday Strength + Deodorant pot fi de asemenea utilizate in combinatie cu alte antiperspirante Certain Dri.

Ingrediente active: Scop Clorura de aluminiu 12 0 Antiperspirant

Ingrediente inactive: Poliacrilat Crosspolymer-6, Hidroxid de sodiu, Apa