Antiperspirant pentru Femei, INelia, Fresh Comfort, Impotriva Transpiratiei, cu Vitamina E, Protectie 24h, Fara Alcool, Roll-On,

12.69 RON
Disponibilitate: Verifică stoc

Un deodorant antiperspirant roll-on cu aroma proaspata, care asigură o protecție bună impotriva mirosurilor neplăcute timp de 24 de ore. Reglează nivelul transpirației, reducand-o in mod semnificativ, permite pielii să rămană frumos mirositoare, proaspătă și delicată.

In componența sa se includ microelemente și minerale cu calitati naturale unice. Datorită acestui fapt, protectia pielii este sporita, inflamația și iritarea dispar și se creează un efect calmant. Nu contine alcool, prin urmare, deodorantul poate fi folosit după epilare. Compoziția conține, de asemenea, aminoacizi din plante care pot acționa asupra glandelor sudoripare. Datorită acestui fapt  este asigurată o protecție sigură și de lungă durată impotriva transpirației. In afară  de sarcina principală - pentru a preveni apariția unui miros neplăcut timp de 48 de ore - deodorantul normalizează nivelul de transpirație dacă este utilizat regulat.