Antiperspirant, Certain Dri, Extra Strength, Tratament Transpiratie Excesiva, Roll-On, 35ml

67.55 RON
Disponibilitate: Verifică stoc

Cel mai eficient antiperspirant pe care il puteti cumpara fara prescriptie medicala!

Certain Dri Prescription Strength Roll-On, cu 12% clorura de aluminiu este cel mai eficient antiperspirant pe care il puteti cumpara fara prescriptie medicala. Alti antiperspiranti pot avea complexe de aluminiu la procente mai mari - dar nu sunt la fel. Clorura de aluminiu este cel mai puternic si mai eficient ingredient activ disponibil in antiperspiranti. Clorura de aluminiu este ingredientul activ numarul 1, recomandat de medici pentru transpiratia excesiva.

• Cea mai buna aplicare este inainte de culcare. Antiperspirantele functioneaza cel mai bine in timp ce dormi pentru a opri transpiratia a doua zi. Atunci transpirati mai putin, permitand ingredientului activ sa intre mai bine in pori. Nu va faceti griji, nu se va spala dupa ce faceti dus dimineata.

• Fii sigur ca zona axilei dvs, este uscata; zona de piele trebuie sa fie uscata complet inainte de aplicare. Luati in considerare utilizarea unui uscator de par pe treapta rece pentru a va ajuta sa va uscati axilele inainte de aplicare.

• Aplicati dupa cum este necesar. Certain Dri Prescription Strength Roll-On este excelent pentru utilizarea zilnica pentru a controla mirosul si transpiratia axilelor.

• Asociati-l si purtati-l din nou dimineata pentru un strat suplimentar de prospetime si protectie. Anumite antiperspirante Dri Everyday Strength + Deodorant pot fi de asemenea utilizate in combinatie cu alte antiperspirante Certain Dri.

Ingrediente active: Clorura de aluminiu 12 0 Antiperspirant

Ingrediente inactive: Poliacrilat Crosspolymer-6; Hidroxid de sodiu; Apa