Picaturi suedeze, 250mililitri, Quantum Pharm

83.30 RON 67.12 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-QUA1734
Picaturi suedeze, 250mililitri, Quantum Pharm Picaturile sunt utile atat copiilor, cat si adultilor impotriva viermilor intestinali (inclusiv pentru tenie), pentru varicela. Decongestioneaza toti hemoroizii, indeparteaza depresiile, stimuleaza apetitul si digestia.Rezolva amenoreea, amelioreaza crizele de epilepsie, alunga ametelile si greturile. Vindeca febra, pustulele si negii, ranile vechi, cicatricele, vanataile, bataturile. Adjuvant in anemii puternice. Inlatura tremurul mainilor si al picioarelor.
  • Contine:
Extract hidroalcoolic din : Mrysticae semen (nucsoara), Cynarae folium (anghinara), Aloe capensis (aloe), Rhei rhizoma (revent), Calami rhizoma (obligeana), Gentianae rhizoma (ghintura), Carlinae rhizoma (colacul babei), Myrrha (smirna), Zedoariae rhizoma, Angelicae radix, Dictamni radix, Tormentillae radix (angelica), Sennae folium, Castoreum, Croci stigma (sofran), Theriac venetian, Camphora, Alcool 35 %, Apa Administrare: Este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate.
  • Pentru uz intern
Se administreaza de regula 1-2 lingurite din  preparat, inainte de mesele principale, diluate in apa plata sau ceai. - pentru indigestie, balonare, dischinezie biliara. Se ia cate o lingurita de bitter, diluata in jumatate de cana de apa, de patru ori pe zi, inainte de masa. In cazurile de indigestie, se poate administra imediat ce apar simptomele neplacute o doza mai mare de bitter - 2 lingurite intr-un pahar cu apa.
  • Pentru uz extern
-  dureri de cap, tulburari nervoase posttraumatice,rani, cicatrice persistente. Se spala ranile cu un tampon bine inmuiat in preparat. Se stoarce apoi tamponul de vata inmuiata in bitter suedez deasupra locului tratat, asa incat pe zona afectata sa se formeze o crusta de preparat. -  arsuri usoare si medii Se aplica cu ajutorul unui tampon de vata bitter pe locul afectat. - tromboflebita Se pun comprese cu bitter suedez pe zona afectata. - luxatii, entorse Zilnic, se tine vreme de doua ore o compresa pe zona articulatiei accidentate. - intepaturi de insecte Se scoate acul, dupa care se aplica o compresa inmuiata in bitter. Precautii si contraindicatii la tratamentul cu bitter suedez. - pentru depuratie Este un remediu pe care il gasiti in orice magazin naturist si care are la baza plante amare. De altfel, una din denumirile sale este aceea de tonic amar suedez. Se administreaza cate o jumatate de lingura - o lingura, inainte de fiecare masa, puse in apa sau ceai.
  • Precautii
Pentru uz intern, datorita concentratiei destul de mari de alcool, nu va fi de regula administrat nediluat. Exceptie vor face doar cazurile in care este contraindicat aportul masiv de lichide in corp. Intrucat contine plante cu efecte abortive (pelin, angelica), nu va fi administrat intern femeilor gravide. Pentru uz extern, va fi folosit sub forma de comprese, dupa ce se da in prealabil un strat protector cu crema de galbenele pe portiunea de piele care va fi tratata. De asemenea, dupa aplicarea pe portiunea de piele, va fi lasata la aer macar un sfert de ora, pentru a se zvanta. In cazul in care apar senzatii de arsura ori maceratia puternica a tegumentelor, tratamentul va fi intrerupt temporar. Mai multe informații și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT.