Magneziu lichid favisan, 500 mililitri

16.24 RON 14.93 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-FAV6639
Magneziu lichid favisan, 500 mililitri este un colac de salvare a sistemului nervos, mineralul inimii Magneziu sub forma sa lichida ajuta la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului nervos, a sistemului muscular, la metabolismul energetic normal. Participă la sinteza normală a proteinelor, contribuie la menținerea sănătății psihice, a sistemului osos și dinților, la echilibrul electrolitic și la procesul de diviziune celulară.
  • Ingrediente Magneziu lichid favisan :
  • sulfat de magneziu,
  • lactat de zinc,
  • sorbat de potasiu,
  • apă distilată. 10 ml soluție (1 lingură) conțin: 49,33 mg magneziu (13,15%), 3,27 mg zinc (32,7%) Valorile dintre paranteze reprezintă %VNR (valoarea nutrițională de referință)
Mod de utilizare: ca supliment alimentar, diluat în apă Doza zilnică recomandată: 1 lingură de 3 ori/zi Utilizarea de către femeile însărcinate sau care alăptează se poate face la recomandarea consultantului de specialitate; A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui; A nu se utiliza de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente; A se păstra ferit de căldură și umiditate în ambalajul original, Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Informațiile prezentate au scopul de a oferi suport practicienilor din domeniul sănătății. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate.   Mai multe informații și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT.