Gemoderivat si mladite si muguri de frasin, 30monodoze, Hofigal

19.62 RON 13.41 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-HOF1862
Muguri de frasin, 30monodoze, Hofigal Descriere Muguri de frasin, 30monodoze, Hofigal este un produs natural cu valoare biologică complexă, dinamică și unitară care asigură necesarul de substanțe biologic active în completarea dietei pentru susținerea sănătății articulațiilor și îmbunătățirea funcțiilor hepato-biliare. Ingrediente:
  • extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de frasin (Fraxinus excelsior).
  • Contine alcool etilic 45% vol.
Actiune benefica asupra: aparatului osteo-articular, cailor urinare si biliare, ochilor, metabolismului purinic si lipidic. Proprietati:
  • drenor hepatobiliar, renal si articular, diuretic si uricozuric, tonic antisenescent.
  • produs natural cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru sustinerea sanatatii articulatiilor si imbunatatirea functiilor hepato-biliare;
  • intervine favorabil in disfunctii metabolice (nivel crescut de uree si acid uric in sange cu depuneri de cristale de urati la nivelul articulatiior, in tulburari ale catabolismului nucleoproteinelor, valori ridicate ale colesterolului sanguin), exces ponderal cu retentie de apa in organism, episoadele dureroase la nivel muscular si osteo-articular, celulita;
  • influenta pozitiva in tulburari functionale de la nivelul retinei de cauze diverse;
  • are efect tonic antisenescent.
Instructiuni de utilizare: - cate 1 monodoza de 1,5 ml de 1 - 2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale; pe parcursul perioadei de administrare se recomanda controlul uremiei si colesterolului. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului. Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. Prezentare: cutie din carton continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic. Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.