Crema Regeneranta Noapte, 45mililitri, Viva Natura

49.98 RON 46.98 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-VIV12942
Crema Regeneranta Noapte, 45mililitri, Viva Natura Descriere Crema Regeneranta Noapte, 45mililitri, Viva Natura crema regeneranta de noapte recomandata pentru tenul matur normal, sensibil sau uscat. Are rol antioxidant si efect anti-aging, ilumineaza, detoxifica si revitalizeaza tenul. Contine 98,6% ingrediente naturale si de origine naturala. Ingrediente: Resveratrol natural extras din Poligonum Multiflorum, ulei de avocado, ulei de soia, ulei de germeni de grau
  • El acţionează în straturile profunde ale pielii, iluminează tenul şi are efect anti-aging.
  • Uleiul de avocado este recomandat pentru toate tipurile de ten, dar repară mai ales pielea uscată, deshidratată, sensibilă şi matură.
  • Uleiul de soia, bogat în lecitină, sterolină şi vitamina E conferă tenului o foarte bună capacitate de retenţie a apei şi de asimilare a elementelor nutritive.
  • Uleiul de germeni de grâu contribuie la regenerarea ţesuturilor dermice.
Recomandări : Cremă Naturală Regenerantă de Noapte Vivanatura se aplică după demachiere. Deoarece este un produs natural, în rare cazuri pot exista alergii la diferite componente din cremă. Pentru siguranță, recomandăm să verificați lista de ingrediente și să testați crema pe o mică porțiune de piele. Se recomandă a se păstra la loc uscat și răcoros (5 – 250 C); a se evita expunerea directă a produsului la razele solare. Testat dermatologic. Mod de folosire:  Se aplica dupa demachiere.   Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.