Vita-Roz, 40 tablete, Plantavorel

32.70 RON 28.56 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-PLA1395
Vita-Roz, 40 tablete, Plantavorel Descriere Vita-Roz, 40 tablete, Plantavorel - Traditional, iarba de sunatoare denumita si "iarba sedativa", este mult mai utilizata in stari depresiv anxioase distonie neurovegetativa, iritabilitate, incontinenta urinara, pavor nocturn, inlatura starile depresive manifestate la menopauza sau in timpul curelor de dezalcolizare, emotivitatea, sensibilitatea meteorologica, insomniile si migrenele. Complexul de principii active regleaza si tonifica functiile sistemlui nervos, avand un efect psihoregulator remarcabil Recomandari
  • - adjuvant ce contribuie la sustinerea echilibrului emotional si la mentinearea unei stari generale de bine;
  • - ajuta la relaxarea mentala si fizica a organismului;
  • - efect pozitiv asupra nervozitatii, oboselii si anxietatii;
  • - diminueaza si previne consecintele nefaste ale stresului;
  • - sustine functiile intelectuale in caz de suprasolicitare psihica, intelectuala si in epuizarile nervoase ale scolarilor.
Compozitie
  • Extract uscat standardizat din Hypericum perforatum - sunatoare, asociat cu pulbere extrafina de sunatoare si ulei volatil de lavanda.
  • Hipericina - principiu activ standardizat in extractul de sunatoare, este responsabila de actiunea sedativa, antidepresiva si antivirala.
  • Uleiul volatil de lavanda contribuie la normalizarea functiei cardiace , in sensul reglarii starii de excitabilitate a unor receptori interni, ceea ce favorizeaza reconfortarea si calmarea in cazul surmenajului si iritabilitatii nervoase.
  • Produsul VITA-ROZ, are actiune complexa ce vizeaza pe ansamblu nu numai inlaturarea simptomelor neplacute ci si remedierea efectiva a cauzelor, favorizeaza tonifierea si revigorarea sistemului nervos,redand increderea in capacitatea proprie de lupta si existenta a bolnavului
Administrare intern, 1-2 tablete pe zi, timp de cel putin 2 luni.pentru copii,persoane cu fotosensibilizare a pielii sau hipotensive se va reduce doza corespunzator. Precautii: Produsul nu va fi administrat in caz de fotosensibilitate a pielii, iar pe perioada curei persoanele blonde vor evita expunerea la radiatiile solare. Prezentare: 40 tablete Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.