Tinctura rostopasca, 50mililitri, Hofigal

13.08 RON 8.71 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-HOF317
Tinctura rostopasca, 50mililitri, Hofigal Descriere Tinctura rostopasca, 50mililitri, Hofigal este un supliment alimentar care prin conţinutul ridicat în componente alcaloidice intervine favorabil asupra musculaturii netede a vezicii biliare, favorizează stimularea tonusului şi peristaltismului acesteia având un efect colecistochinetic, măreşte secreţia de bilă, contribuie la îmbunătăţirea funcţiei ficatului şi a vezicii biliare; Ingrediente:
  • Chelidonii herba - părțile aeriene înflorite de Rostopască10 g
  • alcool etilic 70% v/v pentru 100 g soluție.
Proprietati
  • asigură aportul necesar de fitonutrienţi şi substanţe bioactive în suplimentarea dietei pentru ameliorarea tulburărilor funcţionale hepatobiliare;
  • contribuie la îmbunătățirea digestiei;
  • asigură starea generală de bine.
Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate. În sarcină, perioada de alăptare, copii până la 12 ani, persoane cu probleme hepatice grave, în epilepsie, persoane care prezintă hipersensibilitate la componentele produsului este necesară recomandarea specialistului. La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului. Instrucțiuni de utilizare: - câte 20-30 picături de 3 ori pe zi, diluate în 50 ml apă fiartă şi răcită. Se administrează în cure de 7 zile, după care se face o pauză de o săptămână, apoi se poate relua administrarea (maxim 4 săptămâni). După diluare, concentraţia de alcool scade la un nivel de concentraţie homeopatică şi nu comportă contraindicaţii legate de toxicitatea acestuia asupra celulei hepatice. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. Prezentare: flacoane de sticlă brună de 50 ml prevăzute cu picurător. Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.