Tinctura Hamei, 50 ml, Favisan

14.28 RON 13.33 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-FAV9302
Tinctura Hamei, 50 ml, Favisan Descriere Tinctura Hamei, 50 ml, Favisan contribuie la o relaxare optima (fizica si psihica); asigura un somn sanatos, creste apetitul; ajuta digestia, diminueaza apetitul sexual exagerat; relaxeaza sistemul nervos, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar; mentine sanatatea vaginala. Efecte
  • Trateaza insomnia cronica - fectul sedativ oferit de esterii valerianici, actioneaza ca sedativ usor asupra sistemului nervos, ajuta la relaxare nervoasa si musculara si induce starea de bine.
  • Tincturile au efect bacteriostatic si ajuta la tratarea acneei supra-infectate-Tincturiile si baile din conuri de hamei au efecte minunate asupra tenului.In acelasi timp actioneaza ca tonic asupra celulelor.Tratamentele cu aceasta planta lasa pielea mai ferma, mai curata, mai placuta la atingere.
  • Serveste ca aperitiv si digestiv -Este considerat un excelent tonic amar si stomacal, ideal pentru restabilirea poftei de mancare la organismele slabite.Este indicat in digestii grele sau lente, in tulburari hepatobiliare, pentru combaterea spasmelor gastrointestinale si pentru prevenirea de calculi in vezica biliara.Bine combinat este eficient impotriva indigestiei nervoase care provoaca dureri de cap si disconfort.
Ingrediente:
  • conuri de hamei (Strobuli lupuli),
  • alcool etilic 30% vol (alcool 96% v/v, apa) (1:10).
Mod de administrare: 3 x 20 de picaturi pe zi diluat in putina apa sau ceai, inaintea meselor principale. Eventualele depuneri sau tulbureli nu influenteaza calitatea produsului. A se agita inainte de utilizare A se pastra la 15-25 grade C, ferit de lumina. Pentru a evita deteriorarea produsului, acesta se inchide ermetic dupa fiecare utilizare. Produs in Romania Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.