Tinctura de salvie, 50mililitri, Hofigal

13.08 RON 8.71 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-HOF1439
  • Compozitie
  • Salviae folium - frunze de salvie 20g si alcool etilic 70% v/v pentru 100 g solutie.
Forma de prezentare: flacon de sticla bruna de 50 ml. Forma de prezentare

Flacon de sticla bruna de 50 ml.

Actiune tinctura de salvie

Asigura aportul necesar de nutrienti si substante bioactive in suplimentarea dietei pentru refacerea tonusului general al organismului in starile de oboseala fizica si psihica,

efort intelectual,

stres,

nervozitate,

imbunatatirea activitatii cerebrale si a memoriei si pentru echilibrare hormonala;

stimuleaza digestia si sprijina ameliorarea tulburarilor dispeptice,

combate digestia dificila si lenta,

echilibreaza apetitul,

impiedica balonarile abdominale cu senzatia de disconfort abdominal;

eficace in tulburarile de evacuare ale bilei;

combate declinul mental la persoanele in varsta, ajuta la restabilirea in mare masura a memoriei si la imbunatatirea functiilor cognitive (rationamentul si atentia).

Recomandări tinctura de salvie Atenueaza tulburarile ce insotesc menopauza (bufeuri, transpiratii excesive, stari de nervozitate, ameteli), in modificari ale mucoaselor vulvare si vaginale cauzate de deficitul estrogenic (frecvent la menopauza), in ciclul menstrual neregulat; efect benefic in transpiratii nocturne, transpiratie excesiva in anumite parti ale corpului (axila, palme, talpi, spate, fata, degete); impiedica actiunea nociva a radicalilor liberi formati sau introdusi in organism. Se recomanda 20-30 picaturi de 3 ori pe zi diluate in 50 ml apa fiarta si racita. Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia. Termen de valabilitate: 2 ani. Mai multe informații și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT.