Sunatoare, 70 cps, Favisan

26.16 RON 22.35 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-FAV9274
Sunatoare, 70 cps, Favisan Descriere Sunatoare, 70 cps, Favisan imbunătățește starea generală în perioadele de tensiune nervoasă, atenuează anxietatea, crește rezistența la stres, are proprietăți antidepresive. Efectul său benefic se instalează după trei săptămâni; cura durează 2-3 luni. Sunatoarea face parte din familia Hypericaceae, fiind o planta erbacee, perena, heliofila, cu frunze ovat-eliptice si flori galbene. Denumirea stiintifica a plantei "Hypericum'' provine din "hyper'' si "eikon'', care in limba greaca inseamna "peste o aparitie'', ceea ce face trimitere la protectia impotriva spiritelor rele, demoniace. Hipocrate, unul dintre cei mai vestiti medici ai antichitatii recomanda planta datorita actiunii sale antiinflamatoare. In secolul al XIX-lea, sunatoarea se folosea pentru tratarea ulcerului, isteriei si depresiilor. Se mai numeste asunatoare, buruiana-de-naduf, floare-de-sunatoare, floare-galbina, iarba-crucii, iarba-spaimei, sburatoare, sovarf-galben. Recomandări:
  • adjuvant în stres, tensiuni nervoase, frica exagerată, oboseală psihică, insomnii, depresii, tulburări de memorie,
  • colecistite, hepatite, gastrite hiperacide, ulcer, enterocolite în special colite cronice
Mod de administrare: 1 CPS x 3/zi, după masă Reacții adverse: În timpul curei se evită expunerea la soare. Prezentare: flacon cu 70 capsule Conservare: 15-250C ferit de lumină, căldura și umiditate Sunt cateva medicamente care nu ar trebui luate niciodata impreuna cu sunatoarea in orice forma a ei, pentru ca principiile lor active pot interfera si pot duce la inrautatirea starii de sanatate:
  • Medicamentele antidepresive
  • Pilulele contraceptive
  • Medicamentele antihipertensive
  • Medicamentele antiastmatice
  • Medicamentele analgezice
Fotosensibilitate, sarcina, alaptare, intoleranta la lactoza sau la oricare dintre componentele produsului. Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.