Sirop Bowliz,200mililitri,Bio Vitality

45.46 RON
Disponibilitate: Lipsă stoc
ASP-BIO2186
Sirop bowliz 200 ml,Bio Vitality Proprietăți

Acest produs - Sirop bowliz 200 ml,Bio Vitality - este o combinație de extracte naturale din plante, ce ajută la menținerea bunei funcționări a tranzitului intestinal și a digestiei. Formulă conține extracte de Sena, Haritaki și Picrorrhiza Kurroa, cunoscute pentru efectul lor de stimulare a peristaltismului intestinal, coleretic, colagog, carminativ, detoxifiant, spasmolitic și antiinflamator.

Adjuvant în - Ameliorarea tulburărilor de tranzit intestinal (constipația); - Calmarea durerilor abdominale și reducerea flatulenței; - Reducerea inflamațiilor și spasmelor intestinale; - Ameliorarea stării inflamatorii hemoroidale; - Pregătirea preoperatorie a pacientului sau pentru investigații gastrointestinale (colonoscopie, irigoscopie); - Restabilirea echilibrului delicat dintre bacteriile intestinale și gazdă lor umană; - Evacuarea bilei și stimularea secrețiilor digestive. Ingrediente Extracte de:
  • Terminalia Chebula,
  • Cassia Augustifolia,
  • Picrorrhiza kurroa,
  • Apă purificată,
  • Baza de sirop de anason.
Mod de administrare Copii cu vârste între 1 și 3 ani: Câte 1,5 până la 2,5 ml/zi Copii cu vârste între 3 și 10 ani: Câte 2,5 până la 5 ml/zi Copii cu vârste peste 10 ani și adulți: Câte 5 până la 25 ml/zi Se administrează seară, în doză unică, înainte de culcare sau la recomandarea consultantului de specialitate. Pentru efecte sporite este recomandat a se administra cu apă caldă. Contraindicații Alergie la oricare dintre ingrediente. A nu se administra în timpul sarcinii sau alăptării. Prezentare 200 ml Producător: Bio Vitality Mai multe informații și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT.