Salcie, 40 cps, Favisan

15.26 RON 13.41 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-FAV9039
Salcie, 40 cps, Favisan Descriere Salcie, 40 cps, Favisan supliment alimentar cu actiune analgezica, antiinflamatoare si antipiretica, recomandat ca adjuvant in febra, gripa, rinite, dismenoree cu simptome dureroase, dureri de orice etiologie, reumatism. Este indicat si in anxietate si insomnii datorita efectului sau usor sedativ nervos. Pentru folosirea terapeutica se utilizeaza frunzele si florile salciei precum si scoarta ramurilor tinere de 2 si 3 ani. O importanta deosebita pentru medicina o prezinta acidul acetilsalicilic.Acesta se extrage din coaja salciei si este principalul component al aspirinei. Industria medicamentelor antiinflamatoare foloseste pe scara larga acidul acetilsalicilic sintetizat pe cale chimica. Pe langa aceasta, coaja de salcie are in compozitie si vitamine, minerale, tanin, lipide, amidon, celuloza, proteine si substante minerale. Astfel, substantele active continute de coaja salciei se regasesc in preparatele medicinale ce au proprietati antireumatice,analgezice,antiinflamatoare, antipiretice, astringente,sedative, hemostatice si tonice. Preparatele obtinute din coaja salciei albe sunt utilizate pentru calmarea durerilor, in afectiunile reumatice, in insomnii pe fond nervos, in combaterea febrei. Efecte:
  • analgezic,
  • antipiretic,
  • antiinflamator,
  • uşor sedativ nervos
Recomandări:
  • adjuvant în febră, gripe, rinite, dureri de orice etiologie, dismenoree cu simptome dureroase, insomnii, anxietate, etilism acut, reumatism
Mod de utilizare: ca supliment nutritiv, 2 capsule de 3 ori/zi Prezentare: flacon cu 40 capsule Conservare: ferit de lumină, căldură şi umiditate Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.