Relaxirem forte, 30 drj, Remedia

24.99 RON 19.49 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-REM223
Relaxirem forte, 30 drajeuri, Remedia Compozitie: 
  • Extract Valeriana officinalis cu peste  0.8% acid valerianic - 125 mg
  • Extract Passiflora incarnata cu 3.5% flavonoide exprimate in vitexina - 62.5 mg
  • Extract de Roinita (Melissa officinalis) cu 2% flavone - 25 mg
  • Extract frunze de Menta 10:1 - 25 mg
Indicatii: Relaxirem forte este recomandat pentru ameliorarea starilor de nervozitate, depresie, stres, insomnie. Are efect sedativ, induce o stare de somn odihnitor si relaxeaza musculatura. Caracteristici:
  • Valeriana (Valeriana officinalis) este utila in cazuri de nervozitate, iritabilitate, probleme cardiace pe fond nervos, tulburari de somn.
  • Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) este folosita pe scara larga ca sedativ, antispastic si tonic nervos, induce o stare de somn odihnitor, de buna calitate.
  • Menta (Mentha piperita) se foloseste in mod traditional impreuna cu radacina de valeriana in preparatele tranchilizante.
  • Roinita (Melissa officinalis) are efecte antispastice, amelioreaza starile de nervozitate, depresie, epuizare nervoasa sau surmenaj.
Mod de administrare: In stari de nervozitate, stres, anxietate, cate 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi. In tulburari de somn 1-2 comprimate cu o ora inainte de culcare. Valeriana este o plantă perenă, prezentă în aproape toată Europa. Partea plantei care se foloseşte este rădăcina, care conţine mai mult de 1% uleiuri esențiale și, în mare parte, acid izovalerianic. Valeriana este recomandată în stări de iritabilitate, nervozitate, emoţiile dinaintea unui examen, tulburări de somn, palpitaţii, probleme cardiace pe fond nervos. Passiflora este folosită pe scară largă datorită efectelor sale de a induce o stare de somn odihnitor, de bună calitate, și de a reduce stările de iritabilitate, tensiune psihică, stres sau insomnie. Menta îmbunătăţeşte digestia şi calmează durerile de cap. Roinița are proprietăți antispastice, antidiareice, antivomitive, atenuează tulburările digestive, creşte secreţia vezicii biliare, reduce efectele de balonare şi flatulenţă. Roiniţa este folosită în stări de nervozitate, epuizare nervoasă sau surmenaj. Prezentare: Cutie cu 30 drajeuri Mai multe informații și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT.