Relaxirem 5htp,30 comprimate,Remedia

45.22 RON 35.28 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-REM5729
Relaxirem 5HTP Supliment alimentar 30 comprimate filmate (3 blistere x 10 comprimate) Beneficii 5-HTP (5-hidroxitriptofan) este un aminoacid pe care organismul îl produce în mod natural din triptofan un alt aminoacid prezent în alimentele proteice, carne, pește, lapte, leguminoase și nuci. Odată absorbit, 5-HTP se transformă în serotonină, un neurotransmițător cu rol esențial în reglarea stării de bună dispoziție, a anxietății, apetitului și somnului. Relaxirem 5htp este bazat pe o formulă naturală, din extractul plantei Griffonia Simplicifolia.
  • Deoarece ajută la creșterea producției de serotonină, se utilizează ca adjuvant natural: – în combaterea stărilor depresive, prin creșterea nivelului de serotonină, hormonul care influențează starea de spirit – reglarea apetitului – stimularea memoriei – ameliorarea simptomelor fibromialgiei – reducerea frecvenței migrenelor sau durerilor de cap – favorizarea somnului liniștit, prin creșterea producției de melatonină – instaurarea stării de bună dispoziție, în timpul zilei. – reducerea atacurilor de panică, recăpătarea încrederii în sine.
Compoziție/comprimat: Extract din semințe de Griffonia simplicifolia, cu 98% 5-HTP/5-hidroxitriptofan – 80,00 mg; extract hidroetanolic din rădăcini de Rhodiola rosea, cu 3% salidroside – 45,00 mg; extract din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis), cu min. 0,8% acid valerianic – 40,00 mg; extract din flori de Floarea-pasiunii (Passiflora caerulea), cu min. 3,5% flavonoide – 40,00 mg; Aquamin Mg TG/magneziu marin – Malpighia glabra), cu 35% Vitamina C – 85,72 mg; extract din frunze de Roiniță (Melissa officinalis), vitamina B6/Clorura de piridoxină – 12,20 mg; Mai multe informații și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT.