Pudra Propolis Baby, 60 gr, Favisan

17.85 RON 14.76 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-FAV9453
Pudra Propolis Baby, 60 gr, Favisan este o pudra de talc imbogatita cu propolis natural, cu actiune dezinfectanta, antiseptica, analgezica, sicativa si decongestionanta, recomandata in tratamentul pielii cu afectiuni iritative si inflamatorii.
  • Descriere
Pudra Propolis Baby, 60 gr, Favisan este o pudra de talc imbogatita cu propolis natural, cu actiune dezinfectanta, antiseptica, analgezica, sicativa si decongestionanta, recomandata in tratamentul pielii cu afectiuni iritative si inflamatorii. Propolisul are o traditie indelungata de uz medicinal. Este o substanta rasinoasa produsa de albine pentru a-si intretine stupul, ca mijloc de aparare impotriva microbilor si mucegaiurilor, si pentru captusirea peretilor stupului cu un strat etans.
  • Contine
Propolisul este compus din rasini vegetale, uleiuri volatile, elemente balsamice, ceara, polen, microelemente. Propolis pudra este un amestec de propolis (uscat, micronizat) cu pudra de carob (roscova), aceasta din urma actioneaza ca antiaglomerant si pentru reducerea intaririi propolisului. Prezinta un fin miros caracteristic, gust dulceag si culoare maro inchis. Concentratia de propolis 18%.
  • Efecte
Aceasta pudra pentru bebelusi piele sensibila si iritata are efect dezinfectant, antiseptic, decongestiv si sicativ, datorita substantelor continute in extractul de propolis (balsamuri, uleiuri eterice, substante analgezice, flavonoide, rezine, etc. Are actiuni polivalente, putand fi folosita intr-o mare gama de afectiuni iritative si inflamatorii ale pielii, atat la copii cat si la adulti. Testat dermatologic. Se poate utiliza atat de catre adulti, cat si de copii. Prezentare : 100 ml Mai multe informații și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT. Propolisul este compus din rasini vegetale, uleiuri volatile, elemente balsamice, ceara, polen, microelemente. Propolis pudra este un amestec de propolis (uscat, micronizat) cu pudra de carob (roscova), aceasta din urma actioneaza ca antiaglomerant si pentru reducerea intaririi propolisului. Prezinta un fin miros caracteristic, gust dulceag si culoare maro inchis. Concentratia de propolis 18%.
  • Efecte
Aceasta pudra pentru bebelusi piele sensibila si iritata are efect dezinfectant, antiseptic, decongestiv si sicativ, datorita substantelor continute in extractul de propolis (balsamuri, uleiuri eterice, substante analgezice, flavonoide, rezine, etc. Are actiuni polivalente, putand fi folosita intr-o mare gama de afectiuni iritative si inflamatorii ale pielii, atat la copii cat si la adulti. Testat dermatologic. Se poate utiliza atat de catre adulti, cat si de copii.