Probiotic, 30capsule, CosmoPharm

71.94 RON 45.13 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-COS863
Probiotic, 30capsule, CosmoPharm Descriere produs Probiotic, 30capsule, CosmoPharm are o compozitie unica cu rol probiotic,  asigura viabilitatea a minim 10 miliarde UFC si tranzitul lor in mediul acid din stomac pana in intestin acolo unde populeaza peretii acestora cu bacterii prietenoase. Rolul acestora este de a se inmulti astfel incat bacteriile daunatoare sa nu aiba posibilitatea de a prolifera si sa dea nastere la boli. Organismul traieste in simbioza cu probioticele, iar prezenta acestora ne ajuta sa metabolizam anumite substante si stimuleaza eliminarea toxinelor. Probioticele sustin sanatatea tuturor organelor implicate in digestie. La nou nascuti ajuta in combaterea colicilor abdominali. Compozitie INGREDIENTE ACTIVE / 1 CAPSULA: Bifidobacterium lactis Lactobacillus acidophilus Lactobacillus salivarius Lactobacillus plantarum Lactobacillus casei Valori Nutritionale de referinta cf. Regulament nr. 1169/2011 **Doza zilnica nu a fost stabilita. Unitati Formatoare de Colonii. Alte componente: Capsula vegetala (celuloza), celuloza microcristalina (agent de incarcare), dioxid de siliciu si stearat de magneziu (antiaglomeranti). Contribuie la
  • Probioticele sunt bacterii prietenoase care alcatuiesc flora intestinala sanatoasa si echilibrata.
  • Tehnologia de microincapsulare  si dozele celor 5 tulpini asigura supravietuirea probioticelor pana in intestin, pentru eficienta maxima.
  • Probioticele ajuta la refacerea florei normale afectata de antibiotice, la functionarea normala a tranzitului intestinal.
  • Reduce unele manifestari neplacute precum balonari, arsuri stomacale, disconfort abdominal.
  • Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.
  • Inlatura mirosul neplacut al gurii.
Administrare Utilizare: Adulti, o capsula zilnic inainte de masa. Copii continutul unei capsule poate fi amestecat cu lapte, ceai sau apa, o data pe zi. Se poate asocia cu antibioticele cu doua ore inainte de prima doza de antibiotice. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Conditii de pastrare: la temperatura camerei, la loc ferit de lumina si umiditate. Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.