Neuromax, 30 cps, Cosmo Pharm

98.10 RON 73.25 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-COS9737
Neuromax, 30 cps, Cosmo Pharm Descriere Neuromax, 30 cps, Cosmo Pharm este un supliment natural cu actiune neuroprotectoare si tonica a sistemului nervos, care imbunatateste functiile cerebrale: memorare, concentrare, coordonarea miscarilor, echilibru emotional. Intarzie procesele de imbatranire cerebrala. Este un supliment natural neuroprotector, formula revolutionara, ce are in compozitie concentratii optime ale celor mai bine documentate plante cu actiune sinergica pentru sustinerea sistemului nervos: Citicolina, L-Carnitina, Ginkgo Biloba, Fosfatidil colina, L-Glutamina, Acidul alfa lipoic. Citicolina este un nutrient ce se regaseste in mod natural la nivelul celular cu rol esential in activitatea nervoasa. O data cu inaintarea in varsta, cantitatea acesteia scade, cauzand degradarea functiilor cognitive. Ajuta la mentinerea echilibrului intre concentratiile de sodiu, potasiu, calciu si magneziu din organism si la cresterea cantitatii de glucoza metabolizata in creier. Efecte si benefcii
  • Tonic mental. Protejeaza sistemul nervos. Imbunatateste atentia, memoria si concentrarea.
  • Combate starile de stres, anxioase si depresive.
  • Sustine sanatatea sistemului cardio-vascular si a ficatului.
Indicatii Acest produs este recomandat si benefic in:
  • deficit cognitiv si pierderi de memorie, deficit de atentie si concentrare, Boli neurodegenerative- retard usor si mediu, dificultati de vorbire, epilepsie, Alzheimer, Parkinson, Tourette, traumatisme cranio-cerebrale, recuperare post-AVC, depresie, anxietate, dementa, oboseala, epuizare psihica si fizica.
  • dureri de cap, ameteli (vertij), tulburari de auz, tiuit si pocnete in urechi (tinitus), tulburari de vedere, de echilibru sau de circulatie („maini si picioare reci”).
Administrare: Adulti: 1 pe zi, la masa, cu un pahar de apa. Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.