Memo on, 100tablete, Star International Med

59.95 RON 52.32 RON
Disponibilitate: Lipsă stoc
ASP-STA903

MEMO ON  Memorie de elefant

INGREDIENTE: Bacopa monnieri (Brahmi); Convolvulus pluricaulis (Shankhpushpi); Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce); Emblica officinalis (Amla); Ocimum sanctum (Busuioc indian); Celastrus paniculatus (Jyotishmati); Yashad bhasm (Zinc); Guma acacia.

Datorită complexității sale creierul uman ascunde încă foarte multe secrete. De fiecare dată când s-a crezut ca nimic nou nu mai poate fi descoperit, creierul uman și-a mai dezvaluit unul din numeroasele sale mistere. O însuşire mereu uimitoare a creierului este puterea sa de a reţine informaţii, numită memorie. Când aceasta funcţionează optim, omul are un sporit grad de conştientizare, forţă de focalizare şi atenţie.

 MEMO ON este un adjuvant natural al memoriei, obținut din plante și extracte de plante ayurvedice, ce contribuie la desfășurarea normală a funcţiilor psihice și îmbunătățește capacitatea de acumulare, fixare și redare a informațiilor, mărind performanțele intelectuale. MEMO ON diminuează efectele oboselii mentale, epuizării nervoase și stresului, redă încrederea și optimismul. MEMO ON ajută deopotrivă tinerii, care depun un efort intelectual susţinut (şcolari, studenţi), dar şi persoanele vârstnice, acesta putând fi folosit ca adjuvant în terapia sistemului nervos.

Contribuie:

 la desfășurarea normală a funcțiilor psihice;

 la îmbunătățirea capacității de acumulare, fixare și redare a informațiilor;

la creșterea performanțelor intelectuale;

 la îmbunătățirea tonusului prin diminuarea efectelor oboselii mentale, a epuizării nervoase și stresului, conferind limpezime și claritate.

Modul de utilizare și doza recomandată pentru consumul zilnic: cu ½ oră înainte de masă sau la 1 oră după mesele principale, dar nu mai târziu de ora 18.00.

Copii 7-14 ani: 1-2 tablete pe zi;

Copii peste 14 ani și adulţi: 1 tabletă de 2-3 ori pe zi, minim o lună, cure de 3 luni.

 A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Mai multe informații și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT.