Masca frumusetii cu argila,100 mililitri, Favisan

13.09 RON 11.54 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-FAV1666
Masca frumusetii cu argila Descriere Aceasta crema -Masca frumusetii cu argila- produce netezirea obrazului, destinderea muschilor, sterge ridurile, urmele de oboseala, stresul zilnic, insuficienta de somn. Este un produs pentru ingrijirea tenului, ce contine pudra de argila cu excelente proprietati de curatare, hidratare, remineralizare si regenerare a epidermei. Asigura o indepartare eficienta a impuritatilor acumulate in timpul zilei, elimina eruptiile cutanate, stimuleaza reinnoirea celulelor, amelioreaza aspectul ridurilor si previne imbatranirea prematura a pielii, conferind tenului un aspect neted, ingrijit si catifelat. Contine
  • echinacea bio,
  • argilă,
  • lavandă,
  • vitamina C și vitamina E pentru toate tipurile de ten calmantă, emolientă, nutritivă tonică, detoxifiantă
Proprietati
  • Produce netezirea obrazului, destinderea mușchilor, șterge ridurile, urmele de oboseală, stresul zilnic, insuficiența de somn.
  • Stimulează imunitatea locală, procesele metabolice, susține sinteza colagenului și elastinei, contribuie la refacerea activității fiziologice a celulelor pielii.
Mod de utilizare masca frumusetii cu argila Aceasta se aplică pe față în strat gros cu excepția orbitelor ochilor, gurii, sprâncenelor și nărilor. Se menține minim 30-60 minute, după care se spală cu apă călduță, apoi se clătește cu apă rece. Urmează pulverizarea feței cu infuzii din plante (mușețel, sunătoare, tei etc.). Înainte de prima utilizare, recomandăm aplicarea pe o zonă mică, pentru a testa toleranța pielii. Mai multe informații și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT.