Macca activ, 40comprimate, Bio Synergie

15.70 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-BIO851
Macca activ, 40comprimate, Bio Synergie Descriere Macca activ, 40comprimate, Bio Synergie este un puternic tonic sexual, revitalizant si regenerant. Mareste libidoul, atat la barbati cat si la femei si echilibreaza hormonal. Continutul ridicat de vitamine, proteine si minerale face ca Maca sa imbunatateasca performantele fizice si psihice, fiind deosebit de utila in perioadele de solicitare maxima a organismului.
  • la femei, acest supliment alimentar duce la cresterea fertilitatii si diminueaza simptomele premenstruale (dureri abdominale, balonari, iritabilitate).
  • la barbati, Maca imbunatateste functia erectila si mareste spermatogeneza. Datorita actiunii benefice asupra glandelor suprarenale, este un tonic general ce confera un puternic surplus de energie, inlaturand oboseala.
Indicatii:
  • indicat in oboseala cronica, anemie, impotenta, simptome ale menopauzei si probleme menstruale.
  • creste energia si sustine sistemul imunitar;
  • produsul se livreaza in ambalaj discret, garantandu-ti confidentialitatea.
Compozitie: este fara indoiala un produs bogat in vitamine, proteine si minerale avand substante active si nutrienti ca aminoacizi, calciu, fier, magneziu, fosfor, zinc, vitaminele B1, B2, B3, C, E si beta-sitosterol, saponina, stigmasterol, tanini. Recomandări: Indicat in oboseala cronica, anemie, impotenta, simptome ale menopauzei si probleme menstruale. Macca activ creste energia si sustine sistemul imunitar. Totodata la femei creste fertilitatea, iar la barbati imbunatateste functia erectila si mareste spermatogeneza. Mod de administrare: Se iau 4-8 capsule/zi, inainte sau dupa masa. Se recomanda efectuarea unei cure de 3-4 luni. Mod de prezentare: Flacon, 40cpr Producator: Bio Synergie Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.