Globy forte, 50tablete, Star International Med

35.97 RON 31.39 RON
Disponibilitate: Lipsă stoc
ASP-STA1221

GLOBY FORTE antianemic natural

INGREDIENTE: Punica granatum (Rodie); Rubia cordifolia (Manjistha); Tinospora cordifolia (Guduchi); Curcuma amada (Amada); Emblica officinalis (Amla); Guma acacia.

Senzaţia de slăbiciune, durerile de cap şi starea continuă de somnolenţă sunt manifestări comune multor persoane, în special primăvara şi toamna. Acestea pot fi semnalele organismului în care concentrația de fier este insuficientă și, ca urmare, resursele necesare producerii de globule roșii sunt diminuate sau organismul epuizează prea repede stocul existent.

Suplimentul alimentar GLOBY FORTE conţine plante ayurvedice care sprijină activitatea ficatului şi a splinei, contribuind la menţinerea sănătaţii sângelui.

Plantele conţinute în GLOBY FORTE, prin efectele lor antioxidante şi detoxifiante, susţin organismul împotriva acțiunii unei multitudini de factori agresori, inclusiv radicali liberi ajutând la menţinerea capacităţii naturale de autoapărare a organismului.

Substanțele bioactive din plantele conținute în Globy forte susţin, de asemenea, funcţionarea normală a sistemului nervos prin păstrarea tonusului general şi cerebral normal şi digestiv prin menţinerea poftei de mâncare şi a tranzitului intestinalnormal.

 

Este un adjuvant în curele de purificare și slăbire, oferind aportul de vitamine și minerale, contribuind la corectarea anemiilor, îmbunătăţirea tonusului şi ameliorarea stărilor de oboseală şi de epuizare.

Contribuie:

• la menținerea sănătății sângelui din punct de vedere cantitativ și calitativ;

• la buna funcționare a ficatului și a splinei;

• la diminuarea efectelor anorexiei;

• la susținerea capacității naturale de autoapărare a organismului, prin efectul antioxidant și detoxifiant al plantelor pe care le conține;

• la îmbunătățirea tonusului și ameliorarea stărilor de oboseală și epuizare.

Modul de utilizare și doza recomandată pentru consumul zilnic:  cu  1/2 oră înainte de mesele principale, minim 1 lună, cure de 3-6 luni.

Copii între 5 şi 10 ani:  1-2 tablete pe zi;

Copii între 11 şi 18 ani: 1 tabletă de 2-3 ori pe zi;

Adulţi: 1-2 tablete, de 3 ori pe zi.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Mai multe informații si produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.