Globy forte, 100tablete, Star International Med

59.95 RON 58.60 RON
Disponibilitate: Lipsă stoc
ASP-STA393

GLOBY FORTE

Antianemic natural

INGREDIENTE:  Punica granatum (Rodie); Rubia cordifolia (Manjistha); Tinospora cordifolia (Guduchi); Curcuma amada (Amada); Emblica officinalis (Amla); Guma acacia.

Senzatia de slabiciune, durerile de cap si starea continua de somnolenta sunt manifestari comune multor persoane, in special primavara si toamna.

Acestea pot fi semnalele organismului in care concentratia de fier este insuficienta si, ca urmare,

resursele necesare producerii de globule rosii sunt diminuate sau organismul epuizeaza prea repede stocul existent.

Suplimentul alimentar GLOBY FORTE contine plante ayurvedice care sprijina activitatea ficatului si a splinei, contribuind la mentinerea sanatatii sangelui.

Plantele continute in GLOBY FORTE, prin efectele lor antioxidante si detoxifiante, sustin organismul impotriva actiunii unei multitudini de factori agresori, inclusiv radicali liberi,

ajutand la mentinerea capacitatii naturale de autoaparare a organismului.

Substantele bioactive din plantele continute in GLOBY FORTE sustin, de asemenea, functionarea normala a sistemului nervos (prin pastrarea tonusului general si cerebral normal) si digestiv (prin mentinerea poftei de mancare si a tranzitului intestinal normal).

Este un adjuvant in curele de purificare si slabire, oferind aportul de vitamine si minerale, contribuind la corectarea anemiilor, imbunatatirea tonusului si ameliorarea starilor de oboseala si de epuizare.

Contribuie:

• la mentinerea sanatatii sangelui din punct de vedere cantitativ si calitativ;

• la buna functionare a ficatului si a splinei;

• la diminuarea efectelor anorexiei;

• la sustinerea capacitatii naturale de autoaparare a organismului, prin efectul antioxidant si detoxifiant al plantelor pe care le contine;

• la imbunatatirea tonusului si ameliorarea starilor de oboseala si epuizare.

Modul de utilizare si doza recomandata pentru consumul zilnic:  cu  1/2 ora inainte de mesele principale, minim 1 luna, cure de 3-6 luni.

Copii intre 5 si 10 ani:  1-2  tablete pe zi;

Copii intre 11 si 18 ani: 1 tableta de 2-3 ori pe zi;

Adulti: 1-2 tablete, de 3 ori pe zi.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Mai multe informații și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT.