Gemoderivat din muguri si mladite de ienupar, 30monodoze, Hofigal

19.62 RON 13.41 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-HOF1453
Mladite de ienupar, 30monodoze, Hofigal Descriere Mladite de ienupar, 30monodoze, Hofigal este un supliment alimentar care are proprietati de protejare a activitatii celulelor hepatice si de stimulare a metabolismului la nivelul ficatului; stimuleaza eliminarea excesului de apa si a toxinelor din organism; imbunatateste metabolismul proteic si lipoproteic. Ingrediente:
  • extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din mladite proaspete de ienupar (Juniperus communis).
  • Contine alcool etilic 45% vol.
Actiune benefica asupra: ficatului, rinichilor, intestinului, sistemului osteo-articular si sistemului vascular. Proprietati:
  • - produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru corectarea nivelului de albumina serica, reducerea valorilor crescute ale colesterolului, ale glucozei si ureei din sange;
  • - contribuie la normalizarea valorii colesterolului din sange, sustine sanatatea sistemului vascular;
  • - stimuleaza functionalitatea aparatului urinar prin cresterea diurezei si normalizarea echilibrului osmotic;
  • - sustine normalizarea glicemiei, ajuta la eliminarea acidului uric din organism, protejeaza sanatatea articulatiilor.
Instructiuni de utilizare: - cate 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Prezentare: cutie din carton continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic. Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.