Gel antiacneic cu ulei de Tea-Tree, 50mililitri, Vivanatura

29.75 RON 26.69 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-VIV7821
Gel pentru acnee Descriere Gel pentru acnee ajută tenul afectat de imperfecţiuni și acnee. Acesta are puternice proprietăţi purificatoare, calmante şi răcoritoare, iar formula sa unică conţine ingrediente foarte active ca aloe vera, uleiurile esenţiale de grapefruit, tea tree, oregano, neem, cajeput şi alte extracte din plante cu efecte benefice asupra tenului acneic. Ingrediente
  • Formula sa unică conţine ingrediente foarte active cum ar fi aloe vera, alantoină, uleiurile esenţiale de grapefruit, tea tree, oregano, neem, cajeput şi extracte din plante cu efecte benefice asupra tenului acneic.
  • Alantoina este un compus din tãtãneasã care stimuleazã procesul keratolitic de eliminare a celulelor moarte şi reînnoire epidermicã.
  • Uleiul de cajeput are proprietati antiseptice extraordinare și poate fi un bun remediu in tratarea acneei.
  • Uleiul de neem are proprietati antiseptice, antifungice, antibacteriene și antiinflamatorii, fiind benefic pentru eczeme, psoriazis si acnee.
  • Gel antiacneic cu ulei de Tea-Tree ajută tenul afectat de imperfecţiuni şi acnee.
Mod de utilizare: Se aplică pe piele în strat subţire de două ori pe zi. Este recomandată utilizarea gelului împreună cu celelalte produse din pachetul antiacneic, pentru efecte maxime. Este foarte important să avem și o alimentație corespunzătoare; este necesar din când în când să aplicăm metode de purificare internă prin opțiuni alimentare corecte. Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.