Gasex, 20tablete, Himalaya

20.71 RON 18.77 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-HIM2231
Digestiv Herbomineral. Spune adio disconfortului dupa mesele copioase! Gasex este un supliment alimentar cu ingrediente active din plante recomandat pentru reglarea digestiei, eliminarea disconfortului abdominal, pentru balonare, greata, arsuri la stomac, indigestie, regurgitatii, flatulenta, ulcer gastric si duodenal. Pentru ca are un usor efect laxativ, Gasex poate fi folosit si in pregatirea tubului digestiv pentru radiografii sau ecografii. Datorita formulei complexe din plante,
  • Gasex are efect antiacid - tamponeaza hiperaciditatea gastrica, antiemetic
  • – antivomitiv, prochinetic –
  • favorizeaza golirea stomacului si normalizeaza peristaltismul,
  •  digestiv – stimuleaza enzimele digestive si secretia biliara,
  • carminativ – favorizeaza evacuarea gazelor intestinale,
  •  prebiotic – echilibreaza flora intestinala
  • .Ingrediente active:·
  • Ghimbir (Zingiber officinale) - regleaza digestia, sustine evacuarea gastrica si motilitatea intestinala, are efect antiemetic, antispastic, antiflatulent; ·         Piper negru (Piperum nigrum) – colagog, antibacterian, antiinflamator, are proprietati carminative; ·         Aconitum palmatum (Ativisha) – are efect carminativ si actioneaza ca tonic digestiv; ·         Triphala - formula complexa ayurvedica (amestec din trei fructe originare din India) pentru digestie si motilitate, cu efect antiacid si laxativ usor; ·         Plumbago zenylanica (Chitraka) – are efect prebiotic.
Mod de administrare: Adulti: 2 -3 tbl. de 2-3 ori pe zi, dupa mese sau la nevoie Copii peste 6 ani: 1 tbl. de 2-3 ori pe zi dupa mese Gasex poate fi administrat si in perioada de sarcina, incepand cu trimestrul 2, sau in perioada alaptarii. Efecte adverse, contraindicatii sau interactiuni cu alte medicamente nu exista, daca se administreaza conform recomandarilor. Acest produs nu contine arome sau coloranti artificiali. Mai multe informații și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT.