Gascure, 100tablete, Star International Med

45.78 RON 39.76 RON
Disponibilitate: Lipsă stoc
ASP-STA204

GASCURE Tablete Reglează digestia în mod natural

INGREDIENTE: Plumbago zeylanica (Chitrak); Zingiber officinalis  (Ghimbir); Piper nigrum (Piper negru); Carica papaya (Papaya); Andographis paniculata (Kalmegh); Piper longum (Piper indonezian); Hordeum vulgare (Orz); Trachyspermum ammi (Yavani); Terminalia chebula (Haritaki); Emblica officinalis (Amla); Cyperus rotundus (Nagarmotha); Guma acacia.

Tulburările digestive sunt multiple și foarte răspândite; ele sunt cauzate de mai mulți factori, printre care un regim de viață și de alimentație dezordonat.

Suplimentul alimentar GASCURE tablete este un produs natural ayurvedic ce contribuie la buna desfăşurare a procesului digestiv prin asimilarea optimă a nutrienților din hrană, scăderea disconfortului abdominal (balonări, gaze), a senzaţiei de greaţă provocată de o digestie incompletă. Substanţele bioactive din plantele pe care le conține GASCURE tablete au proprietăţi antioxidante şi protejează mucoasa gastrică, reglează funcţiile enzimelor digestive, acționează eficient în eliminarea neplăcerilor cauzate de excesele alimentare, mesele copioase sau de o dietă neechilibrată, prin regularizarea funcţiilor gastrice, hepatobiliare şi a tranzitului intestinal.

Substanţele bioactive din plantele pe care le conține  GASCURE tablete au proprietăţi antioxidante şi protejează mucoasa gastrică, reglează funcţiile enzimelor digestive, acționează eficient în eliminarea neplăcerilor cauzate de excesele alimentare, mesele copioase sau de o dietă neechilibrată, prin  regularizarea funcţiilor gastrice, hepatobiliare şi a tranzitului intestinal.

Contribuie:

• la stimularea secreției gastrice și biliare;

• la buna desfășurare a proceselor digestive;

• la diminuarea efectelor senzației de greață și a balonărilor;

• la combaterea candidozei bucale.

Administrare:

Adulţi: 1-2 tablete, de 3 ori pe zi, la 30 minute - o oră după masă, cel puţin 1 lună, cure de 3 luni.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Mai multe informații și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT.