Faviaudia Lotiune Urechi, 20ml, Favisan

10.71 RON 10.00 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-FAV8517
Faviaudia Lotiune Urechi,20 mililitri, Favisan Descriere Faviaudia Lotiune Urechi este o loţiune pentru igiena urechii, combate tulburările de auz,pentru protectie la intrare apa in urechi. Recomandări:
  • adjuvant în tulburări de auz, otite, acufene (zgomote în urechi), alte boli ale urechii
Efecte:
  • Curăţă,
  • regenerează şi fortifică organul auditiv,
  • extrage din ţesuturi substanţele patogene şi grăbeşte însănătoşirea.
Mod de utilizare: Se impregnează un mic tampon de vată cu 3-5 picături de soluţie şi se introduce în fiecare ureche, după ce în prealabil aţi uns interiorul urechii cu un strat subţire de cremă Favisalv. În completare, faceți băi de abur la ureche cu complexe aromate FAVISAN. Ingrediente:
  • extract hidroalcoolic din plante (troscot, pelin, flori de salcâm, genţiană, ienupăr, frunze de nuc, fenicul, busuioc, mărar, trei fraţi pătaţi), glicerină.
Notă: Insistați cu procedurile externe mai mult timp. Auzul se diminuează din cauza unui stil de viață nepotrivit sau ca urmare a unor boli incorect tratate. Cu picături și băi de abur acționăm direct asupra urechii, dar pentru însănătoșire trebuie să acționăm și asupra întregului organism. Dacă urechea e bolnavă, tot corpul e bolnav; să-l ajutăm cu produse protective, digestive, tonice, clisme, băi calde. În felul acesta, elementele patogene sunt dizolvate și eliminate. Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.