Dastco, 30capsule, Bio Vitality

47.09 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-BIO1311
Dastco,30cps,Bio Vitality Descriere Dastco,30cps,Bio Vitality este un amestec complex si unic din 11 extracte naturale din plante, menit sa sustina buna functionare a intestinului. Ingredientele componente au urmatoarele proprietati: antihelmintica, antiparazitara, bactericida, fungicida, amoebicida, cysticida. Compozitie: Dastco uneste puterea a 11 plante si astfel inlatura inflamatiile acute ale intestinului (diaree sau indigestie), normalizeaza tranzitul intestinal si impiedica acumularea gazelor in intestine, distruge si elimina endoparazitii, tempereaza procesele fermentative intestinale si elimina manifestarile consecutive acestora (greata, voma, inapetenta). Ajuta la
  • Reducerea infectiilor determinate de bacterii si paraziti entero-patogeni (E Coli, Salmonella Typhi, Stafilococcus Auriu), de protozoare (Entameobe, Giardia Lamblia) sau Candida albicans. Efectul antidiareic este sustinut de berberina, un alcaloid extras din plante, care impiedica colonizarea si aderenta bacteriana pe mucoasa intestinala.
  • Imbunatatirea tranzitului intestinal prin reducerea numarului de scaune si a tenesmelor rectale;
  • Reducerea inflamatiilor si a spasmelor intestinale;
  • Calmarea durerilor abdominale si evacuarea gazelor intestinale (efect carminativ);
  • Reducerea flatulentei si a meteorismului abdominal;
  • Ameliorarea starilor de greata (efect antiemetic).
Recomandari: Dastco se dovedeste a fi bun la diaree, dizenterie, voma, flatulenta, dispepsie, gastrita si colita. Mod de administrare: Copii intre 3-15 ani cate 1 cps/zi, iar la copii peste 15 ani si adulti: 2-3 cps/zi, timp de 7 zile. Mod de prezentare: blister, 30 cps Producator: Bio Vitality Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.